Hongarije update #9 – Foto’s zeggen meer dan woorden

Ik denk dat de foto’s in veel gevallen al kunnen zeggen wat wij allemaal hebben gedaan. We hebben veel binnen doorgebracht i.v.m de warmte overdag. In die tijd schreef en postte ik   Hoe overleef je een hittegolf (36°c+) met jonge kinderen .  Wil je mijn vorige update lezen klik dan hier.

Verder zijn we aan de zandbak begonnen en hebben we nog pruimenbomen ontdekt in de tuin.

Sjors is heerlijk aan het verven.

 

Sjors helpt ook mee aan de zandbak en hij mag ook helpen met spijkers erin slaan. Hij krijgt zijn eigen hamer en wat voorgeslagen spijkers die hij verder in een boomstam mag slaan.

Vár in Szigetvár. Sjors loopt hier inderdaad op blote voeten net als Melvin en ik vrijwel heel de zomer hebben gedaan. Het loopt heerlijk en is erg goed en natuurlijk om op blote voeten te lopen. Er zijn zelfs mensen die het hele jaar door zonder schoenen lopen. Sommige hebben b.v. rugklachten en andere vinden het gewoon veel fijner lopen dan met schoenen aan.

Uiteten in Szigetvár

Sjors wilde graag een ijsje en ik zei hem dat is prima ga zelf maar vragen. Wat hadden die mensen er  plezier van dat kleine mannetje wat het personeel probeerde duidelijk te maken dat hij een ijsje wilde hebben. Ze verstonden hem natuurlijk niet, maar uiteindelijk met een klein beetje hulp is het hem gelukt.

Verven daar is Sjors dol op. Terwijl kristof met ‘grote mensenverf’ de delen voor de zandbak verfde ging Sjors hier mee aan de slag.

Melvin en Sjors in het orfu meer

Lekkere gekookte mais met zout van de buren gekregen. Wraps gegeten en een hamburger aan het orfu meer. We waren naar een kleiner gedeelte gegaan waar Sjors veilig kon spelen.

Jammie zelfgemaakte kippensoep met scharrelkip van de buren. Kijk hoe warm weer we hadden! Sjors staat op dezelfde plek op de foto die ik in de lente maakte. En dat gekke beest is volgens google een bidsprinkhaan. Melvin had een vriend gevonden 😉

Ja het was echt warm op de thermometer.

Eindelijk heb ik een foto vanaf de straatkant van het huis gemaakt.

Liefs Andrea, Sjors en Isabella en natuurlijk Melvin 😊

Nog meer lezen van ons Hongaarse avontuur?

3 gedachten over “Hongarije update #9 – Foto’s zeggen meer dan woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge