Hongarije update #7 – Juni 2017

Poeh poeh, ik heb het mezelf niet erg makkelijk gemaakt door zolang niks te updaten nu moet ik behoorlijk diep terug in de tijd graven om me te herinneren wat er allemaal gedaan en gebeurd is.  Gelukkig voor mij stond er al het één en ander in concept en met de juiste foto’s erbij was deze post zo klaar. Lees hier wat er in update #5 gebeurde.

Vorige maand nog geen 3 weken terug was Thijs met zijn moeder in Hongarije. Ik had wel graag gewild, maar met Isabella wilde ik nog even wachten tot ze wat ouder is. Aangezien Thijs het er tegenop zag om het hele stuk alleen te rijden en zijn moeder nog nooit in Hongarije was geweest en erg benieuwd was zou ze gezellig mee gaan.
Thijs hoefde dan niet alleen te rijden en zei dat zijn moeder dan lekker kon koken terwijl hij de keuken wel eventjes zou plaatsen.

TomTom 
Ondanks dat Thijs de TomTom gebruikte belde hij toch mij op om de weg te vragen. Ik vind het onhandig rijden en je verwacht dat een TomTom je op de goede weg stuurt. Dat vreselijke ding van ons stuurt je liever 3 uur lang binnendoor op de meest toeristische route die je je maar kan bedenken. Ik heb een route gevonden met zo veel mogelijk snelweg en niet één die je door de rimboe stuurt.
Deze keer wilde de TomTom hun een andere kant uit sturen dan wat de bordjes langs de weg zouden zeggen. Ze zijn uiteindelijk op de goede weg uitgekomen.

Keuken 
Thijs heeft dus deze twee weken hard gewerkt aan de keuken. Hij heeft alle kastjes en delen netjes in elkaar gezet en alles is nog waterpas ook ;). Hij riep de hele tijd dat het niks voor stelde en zo klaar zou zijn, maar daar verkeek hij zich natuurlijk op.

Verder zijn ze wezen zwemmen in het thermaalbad in Szigetvár, de markt in Pécs bezocht ( dat hoort erbij vinden wij) en uiteraard uit eten geweest.

De dieren zagen er weer goed uit en Esmo was lekker rond terwijl hij geen plukje hooi meer wil eten. De buurman maait het gras in de berm met de hand en voert dit aan Esmo en de varkens.

De foto kreeg ik toegestuurd ook de katten zagen er goed uit.

Lekke  band
Ja daar moet je echt Thijs voor heten haha. Na een best redelijk snelle reis te hebben gereden kregen ze ergens in Duitsland een lekke band. Door de drukte op de weg door waarschijnlijk de vakantie tijd, was de ADAC( Duitse ANWB) erg laat bij hun. Ze stonden op een drukke plek op een warme dag en wilden dolgraag naar huis toe. De man van de ADAC heeft hun alles behalve vriendelijk behandeld door o.a. te schreeuwen/snauwen en spullen toe te gooien. Ook reed hij weg zonder hun eerst op weg te helpen. ( drukke weg en moesten nog spullen in de auto laden). Dat was wel een enorme domper na een leuke vakantie om zo behandeld te worden terwijl hun ook liever geen pech hadden gehad.

Ruim een week later ben ik vertrokken naar Hongarije samen met mijn broertje Melvin en natuurlijk Sjors en Isabella.

De volgende update kan je lezen op zondag 21 januari. Ik post buiten mijn gewone blogdagen zondag om de 14 dagen een update. Mocht er iets veranderen en ik sneller de boel heb kunnen bijwerken dan laat ik dat weten.

Liefs Andrea

Lees ook:

 

Een gedachte over “Hongarije update #7 – Juni 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge