Persoonlijk kletspraatje en week 9

Zoals jullie wel hebben gemerkt is het een tijdje erg stil geweest op social media en mijn blog. In januari waren wij geveld door de griep en in februari kwam deze weer terug. Na een aantal nachten zonder slaap was ik het zat en besloot om eerst maar eens allemaal beter te worden en zelf goed uit te rusten in plaats van te bloggen. Onze gezondheid staat natuurlijk op de eerste plaats en ik hoop nu eens klaar te zijn met de griep en de nachten zonder slaap. In eerste instantie leek het allemaal een stuk beter te gaan. Thijs was veel vrij en ik probeerde dan om overdag wat bij te slapen zonder kinderen om me heen. 

tandjes

Na een paar betere nachten kwam er weer een slechte nacht aan met Isabella. Terwijl papa en Sjors lekker lagen te slapen bleef Isabella maar huilerig en bewegen. Ik wist niet wat er aan de hand was tot ik merkte dat ze last had van doorkomende tandjes. Kort nadat ik haar tandvlees gemasseerd had viel ze ineens in slaap. Ik denk dat ze het net een beetje nodig had om de tand goed door te laten komen. Rond mijn verjaardag voelde ik tandje nr twee doorkomen en inmiddels is ook nr drie er al een paar dagen. Dat zijn flink wat tandjes in zo’n korte tijd voor haar. Nu kan ze gezellig mee doen met ons tandenpoetsritueel in de avond.

week 9

Maandag

Maandag was ik jarig en gingen we uit eten. We hebben heerlijk gegeten in de Watertuin in Bergen op Zoom. Ik heb er helaas geen foto’s van gemaakt, maar het ziet er leuk uit en we zaten vlak naast de vissen. Voor de kinderen is er een speelruimte en ze kunnen de vissen voeren die bijna langs je tafel zwemmen. Sjors vond het geweldig om ze te bekijken en was helemaal blij dat hij ze mocht voeren. Wat leuk is om te weten op je verjaardag eet de jarige gratis en kinderen tot drie jaar eten gratis. We hebben dus met zijn vieren voor de prijs van één volwassene gegeten.

Dinsdag

Vandaag was mijn moeder jarig en eigenlijk zouden we pas woensdag op haar verjaardag komen, maar omdat ik verliefd was op een konijn zijn we toch op haar verjaardag geweest. Mijn moeder had namelijk de zondag ervoor verteld over een witte Vlaamse reus die op marktplaats stond. Onze konijnen zitten bij mijn moeder en Fluffy (onze kleine witte) blijft bij haar wonen hebben we besloten om haar konijn gezelschap te houden. Kwiebus gaat wel mee en een konijn alleen is geen doen. Kwiebus krijgt een vriendin daar waren we het al over eens en deze witte Vlaamse reus zag er erg lief uit en is even oud als Isabella. We hebben dus gezinsuitbreiding en vanaf dinsdag hoort Rubby (Roeby) Robijntje dus bij ons gezin. We hopen nog lang plezier van haar te hebben.

Woensdag

Vandaag is er helaas geen peutergym in verband met biddag. Voor Sjors is het jammer, maar voor ons wel even lekker rustig zo op de woensdag ochtend. In de ochtend bakten we koekjes voor oma.  In de middaggaan we naar mijn moeder haar verjaardag toe en blijven we mee eten. Het was erg gezellig en Sjors heeft heerlijk gespeeld met mijn zusje en haar vriend.

donderdag

We speelden wat spelletjes en knutselden wat. Ik maakte voor Sjors verf voor in bad met scheerschuim en kleurstoffen.

vrijdag

Liepen we naar het dorp en probeerden we uit of we op het ijs konden en dat bleek zo te zijn. Sjors heeft ontdekt dat het ijs glad is toen hij een stukje begon te rennen. Wat was het trouwens koud die dag brrr. De kachel kreeg het niet bijgestookt die bleef hangen rond de 14.5.

zaterdag

We werden wakker in een witte wereld en besloten om de boel lekker de boel te laten en naar buiten te gaan om te sleeën en misschien ook te schaatsen als het ijs goed was. Isabella genoot van haar ritjes op de slee. Ik(Thijs) had voor haar een zitje gemaakt van een kinderstoel voor op de slee zodat ze veilig kon blijven zitten. Ze genoot helemaal van het sleeën en vond het geweldig om hard te gaan. Ik trok de kinderen vooruit terwijl ik zelf schaatste. Wat heerlijk om weer eens te kunnen schaatsen. Het is geloof ik bijna tien jaar geleden dat ik met mijn schoonzusje geschaatst heb in Stavenisse.

Zondag

Vandaag zijn we na het ontbijt op verjaardag bezoek geweest van de opa en oma van Thijs en daarna hebben we nog een tijdje bij mijn moeder rondgehangen. Isabella gaat steeds meer proberen te kruipen en ze maakt al aardig vaart moet ik zeggen. Ik moet haar echt in de gaten houden nu, want ze is zo weg. Ze weet precies waar ze niet aan mag zitten en juist daar schuifelt ze naartoe.

Hoe was jullie week?

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge