Hongarije update #5

Ik ga een poging doen om het kort te houden, maar kan niet garanderen dat dat ook gaat lukken 😉 Deze update is niet zo heel erg uitgebreid, maar ik hoop zo wel jullie een beetje mee te geven wat er in die periode is gebeurd. De vorige updates vind je hier; deel 1, deel 2 deel 3 en deel 4


In het kort:
– zijn we gezellig naar de efteling geweest
– Hebben een suprise in nederland gehouden ook gezellig 😊
– Was Melvin mijn broertje jarig.
– Zijn we naar Nick en Simon in Rotterdam geweest.
– Kreeg ik een super leuk pakket met secret santa.

– Kerstmarkt in Pécs
– Thermaalbad in Kaposvár
– Uiteten bij een leuke tent

Hongarije
Na 2 weken in nederland geweest te zijn gingen we op weg naar Hongarije. Erg spannend want we wisten niet wat we konden verwachten als we bij ons huis zouden aankomen.
De buurman zorgde immers voor de dieren en we kenden hun immers nog niet zo lang. In het ergste geval dacht ik dat we geen konijnen meer zouden hebben. Het zou best wel eens zo kunnen zijn dat ze die opeten..
Vol spanning en zin reden we in één dag naar ons huis. Na een goede lange autorit kwamen we aan bij ons huis.

Begroeting
Bij aankomst kwamen er gelijk 2 van onze drie katten naar de auto gelopen toen we ze riepen. De derde was zoek. Ze waren even blij ons te zien en gingen vervolgens weer hun eigen weg. Ze zagen er goed uit en met een goed gevoel rende ik naar esmo en de konijnen om te zien hoe het hun was vergaan. Ik zag al gauw dat onze dieren niks te kort kwamen wat betreft eten. Ze zaten ruim in het voer, hooi en stro. Ook Esmo stond er heel tevreden bij en voor de verandering liep hij eens niet weg nadat hij mij een tijdje niet gezien had.
Hij was lekker dik en kreeg genoeg aandacht van kristof en zijn vader. Wel moesten we even uitleggen dat te veel mais niet goed voor paarden en konijnen is. Esmo bleek nog een keer ontsnapt te zijn en alleen kristof kom hem pakken. 😊

Huis
Aan het huis hebben niet echt meer iets gedaan in die tijd. We hebben extra hooi besteld en genoeg kattenvoer voor de periode dat we weg zouden gaan de volgende keer. Sjors heeft nog lekker gespeeld en wij hebben rust gehouden.
Verder naar een leuke kerstmarkt in Pécs geweest, thermaalbad in Kaposvár en uit eten bij ons favoriete restaurant in szentlaslo of in elk geval in die richting.

Liefs Andrea, Thijs, Sjors en Isabella

Lees ook:

5 gedachten over “Hongarije update #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge