Fotodagboek week 45 – happymamalife

Een beetje laat maar beter laat dan ooit komt het fotodagboek van week 44 online op mijn blog. Gisteren kwam ik erachter dat ik helemaal vergeten was om de foto’s te selecteren en te bewerken voor op mijn blog. Vandaag besloot ik er eerst mee aan de slag te gaan en nu staat het eindelijk online. 

 

maandag

Het begin van de week stond in het teken van opruimen, lekker buiten zijn als het weer het toeliet en spelletjes spelen. Op maandag was ik met de kinderen bij mijn moeder en gingen we naar het pleintje met speeltuin verderop in de straat. Sjors leefde zich uit met zijn loopfiets en we zochten naar eikeltjes en mooie blaadjes en vonden tijdens het zoeken paddenstoelen. Sinds ik dankzij een medeblogger kennis heb gemaakt met bambino loco heb ik het gelijk besteld voor Sjors. Hij vind het prachtig en kan het al vrij goed. Tegenwoordig spelen we het veel voor het slapen gaan.

dinsdag en woensdag

Dinsdag maakt eik foto’s van de action handletteringboeken. Ik kwam ze tegen en kon ze gewoon niet laten liggen. Woensdag gingen we s’morgens naar peutergym toe en deed ik een poging om mijn man voor de gek te houden. Ik kwam de foto van het boeket tegen op Facebook met de opdracht deze naar je man/vriend te sturen en hem ervoor te bedanken. Ik besloot het ook te doen en ik kreeg als reactie terug ‘graag gedaan’. Ja ik heb een leugenaar haha. Ik maakte één van deze dagen ook een pepernootzakje voor Sjors met zijn naam erop.

 

 

Donderdag en vrijdag

Samen met Sjors hou ik regelmatig een blaadjesfeest. We harken de bladeren bij elkaar en als we ze dan uit de kruiwagen gooien doen we alsof het feest is. Deze keer hadden we zoveel blaadjes dat we alles op een hoop gooiden en hij zich erin liet vallen. Daarna verstopte ik hem en dat was het seintje voor verstoppertje te gaan spelen. We vonden even later een cadeautje op de bank. Daar zat een mooie raamsticker in voor sinterklaas die ik had gewonnen erg leuk! Mijn moeder kreeg ook haar goodiebag van een Facebook winactie die ik voor haar had gewonnen binnen.

zaterdag en zondag

Zaterdag besloot Sjors om de schoorsteen die wij eerder deze week in elkaar knutselden voor sinterklaas een paar gaten te geven. Daarna was de doos ineens een huis en even later een boot. Als je kinderen zich vervelen geef ze een doos haha. Ik maakte zondag eindelijk mijn laptop open en haalde de harde schijf eruit met een beetje logisch nadenken en een beetje op goed geluk. Ik wilde niet langer wachten wilde graag de babyfoto’s van Sjors terug en had er toch alles voor liggen dus waarom ook niet. Ruim vier uur was de laptop bezig om de bestanden van de harde schijf op de extern harde schijf te zetten. Volgende de stap is de laptop te ontleden en hopelijk zo erachter te kunnen komen waarom deze er vorig jaar ineens mee gestopt was. Zondag hadden we ook de verjaardag van mijn schoonvader dus we werden lekker verwend met taart en andere lekkere dingen.

Hoe was jou week?

Liefs Andrea

Dit vind je vast ook interessant:

 

 

Een gedachte over “Fotodagboek week 45 – happymamalife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge