Foto dagboek week 42

Leuk dat je naar mijn week in foto’s komt kijken. Ik ga toch een poging wagen om elke week of elke twee weken een fotodagboek online te zetten. Kijk en lees snel verder.
Deze week maakten we een leuk plekje voor Sjors met een eigen huis en parkeerplaats voor zijn speelgoed. Verder begonnen we met het zetten van de ramen en gingen we in Szigetvár uiteten. Op de foto zie je hoe ik eruit zie na al die gebroken nachten en niet tot nauwelijks slaap.

Verder maakte ik deze week warme appeltjes voor Sjors. (De blog daarover komt binnenkort online). We gingen naar de geitenboerderij in een plaatsje hier niet zo ver vandaan waar het uitzicht echt prachtig was. Er werden gaten gegraven door de buurman voor het riool en de waterleidingen. Dat nodigde natuurlijk uit om in te spelen.

Ik maakte voor Sjors een proefje met een beker en rietje en hij mocht even spelen bij het gehuurde huisje van opa en oma.

Op vrijdag gingen we buiten de paden wandelen in de wei van de koeien en kwamen we deze mooie grote boom tegen. Vrijdag is stookdag ook wel alles stook dag genoemd haha. Alles wat verbrand kan worden word in de fik gestoken en overal vandaan zie je rook. Het verschilt per keer hoe erg het is. Ook kregen we heerlijke taart van de buurman jammie.

Al met al hadden we een redelijk drukke week. Hoe was jou week?

Liefs Andrea

2 gedachten over “Foto dagboek week 42

  • admin schreef:

   Bedankt :), er zit inderdaad nog behoorlijk wat werk aan, in en rondom het huis. We doen alles rustig aan en stapje voor stapje word elke keer weer meer bewoonbaar. De winters in Hongarije kunnen inderdaad erg koud zijn, maar duren over het algemeen kort. Vorig jaar hebben we temperaturen van -16 overdag meegemaakt toen we er waren. We hebben toen in 2 ruimtes geleefd met een kachel in het midden ( de keuken en woon/slaapkamer). De leidingen in de badkamer waren toen bevroren waardoor we lekker vaak naar de thermaal baden zijn geweest om te douchen en te zwemmen. Water om te koken en drinken gebruiken we uit flessen.
   Dit jaar gaan we in December nog een paar weken terug en daarna moeten we even kijken wanneer we weer gaan. We hebben nu in elk geval een extra kraantje op de leiding buiten geplaatst zodat we het water binnen volledig kunnen afsluiten en de buurman de kraan buiten wel gewoon kan blijven gebruiken voor de dieren water te geven.
   Wat de kou betreft zitten jullie toch een stuk fijner met warmer weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge