Mijn week 44 in foto’s

Wat vliegt de tijd toch enorm snel voorbij als we in Hongarije zijn. Het zal woensdag of donderdag zijn dat we vertrekken richting Nederland. Veel foto’s heb ik helaas niet gemaakt deze week. 

Maandag

In de ochtend vertrekken we richting Szigetvár om wat bankzaken te regelen en alweer een nieuwe inlogcode op te vragen. We rijden weg en komen erachter dat de band lek is. Dit is al de derde keer dit jaar dat we een kapotte band hebben waarvan er twee nieuwe in 3 maanden tijd stuk zijn gegaan.  Als alles rond is bij de bank besluiten we onszelf op iets te drinken te trakteren en een bakje huisgemaakte chips zoals ze het hier noemen.  De rest van de dag ruimen we alvast wat op en krijgen we te horen dat we wat langer kunnen blijven.

Dinsdag

We doen rustig aan en krijgen in de middag het idee om het boompje vooraan kort te snoeien in de hoop dat deze het beter gaat doen. Het boompje had namelijk last van dode takken en door hem korter te snoeien hopen we dat de boom over een jaar of twee weer netjes word. Sjors mocht de takken zelf zagen met een echte zaag. In de avond hebben we de vuurkorf aangestoken en mocht hij helpen fikkie steken door de takken erop te gooien. Hij vond het geweldig.

Woensdag

Kregen we bezoek van een Nederlandse man en zijn dochter met een vriendinnetje en hebben we besloten om Esmo bij hun te zetten. De buren zorgen super goed voor hem en hij kwam niks te kort, maar echte paardenmensen hebben meer verstand van paarden en ik ben bang dat als hij ziek zou zijn ze niet weten wat er aan de hand is. Ik heb Esmo dus last minute weggebracht aan de hand naar het  dorp verderop waar hij bij erg leuke mensen en paarden mag staan.

Donderdag

We reden rond 11uur weg bij ons huis en werden uitgezwaaid door de buren. Sjors kreeg nog lekkere appels van hun waar hij erg blij mee was. Onderweg kwam ik erachter dat ik een berichtje had van de mensen waar Esmo staat. Hij was ontsnapt en de andere paarden ook. Ze liepen los in het dorp. Oeps dat begint al goed… gelukkig vonden ze het niet erg en lieten ze zich makkelijk vangen. We hebben onderweg weinig file gehad en kwamen rond 3 uur in de nacht aan in Nederland.

Vrijdag

We probeerden om uit te slapen, maar waren goed half 8 alweer wakker door Sjors. We haalden bengel op en ik haalde heel de auto leeg. S’avonds aten we mee bij mijn schoonouders.

Zaterdag

We gingen langs mijn ouders, naar de action en aten pannenkoeken. Ook besloten we lootje te trekken voor sinterklaas en verzonnen de gekste dingen voor elkaar. In de action kocht ik wat spullen om kaarten te maken voor kerst. Sjors kreeg een sneeuwpopje met licht erin. Zijn vorige was een paar weken terug geplet door zijn campingbedje en hij was er helemaal dol op.

Zondag

We deden rustig aan en ik begon met kaarten maken en handletteren. Ik had bij de action ook een leuk handlanger boek gekocht en was dat aan het uitproberen. Ook begon ik met Sjors aan het verjaardagscadeau voor opa die van de week jarig is. Het idee kwam ineens in ons op om een pindaslinger te maken voor de vogels. Eentje die heel erg lang is. Het liefst één die rond het huis gaat, maar ik ben bang dat dat te veel tijd gaat kosten haha. We zullen zien.

 

Een gedachte over “Mijn week 44 in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge