Spam je blog #2 – November

Vanaf November komt er elke tweede week van de maand een spam je blog! Ik vind het erg leuk om weer nieuwe blogs te leren kennen en ben dan ook erg benieuwd naar jou blog! Vertel hieronder wie je bent en waar je over blogt en strooi met je social media links! Vandaag mag het dus grijp je kans!

Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik mij even kort voorstellen.

Ik ben Andrea 24 jaar oud en moeder van Sjors (3) en Isabella(0). Samen met mijn man hebben we vorig jaar een huis gekocht in Hongarije en zijn we hard bezig deze op te knappen zodat we er kunnen gaan wonen. Ik heb veel te veel dingen die ik leuk vind dus je zal hier verschillende dingen tegenkomen. Zo ben ik o.a. dol op knutselen, DIY, een lekker recept uitproberen, dieren, klussen en natuurlijk mijn kinderen.

Elke woensdag en vrijdag om 06.00 komt er een blog online. Op maandag kan je om 06.00 zien hoe mijn week was en één keer in de twee weken komt er op zaterdag een blog online over de vorderingen in Hongarije.

Je kan me volgen op Facebook en/of instagram (al ben ik daar(nog) niet zo actief op).

 

Zo genoeg over mij! Nu wil ik weten wie jij bent en waar je over blogt. Ik kom sowieso een kijkje nemen op je blog en probeer bij iedereen iets te plaatsen of  je te volgen op één van je socialmedia accounts.

Spammen maar!

Liefs Andrea

 

 

5 gedachten over “Spam je blog #2 – November

 1. Maargy schreef:

  Oh wat leuk dat we mogen spammen 😉 En helemaal leuk jouw blog te lezen, ik kende je nog niet! Hongarije hey, wat leuk om jouw verhaal hier te lezen

  Ik zelf woon sinds ietsjes meer dan een jaar in Kuala Lumpur, Maleisië. Daar blog ik oa over op http://www.maargy.com . Maar ook over mijn puber zoon, reizen en trips, mijn beginnend jogger avontuur, columns en van alles waar ik verder vrolijk van wordt haha!

  Je kan mij ook volgen via Facebook : https://www.facebook.com/maargy/

  Super bedankt voor deze post en ik ga je volgen 🙂

  Liefs Maargy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge