Mijn hoogtepunten van 2017

Jeetje wat is 2017 toch snel voorbij gevlogen. Begin 2017 was ik net een maandje terug uit Hongarije en nu is het bijna alweer 2018! 2017 kent wat diepe dalen (overlijden van mijn oom en opa), maar ook enorme hoogtepunten. Benieuwd naar mijn hoogtepunten? Lees dan snel verder. 

Blog

Vorig jaar ergens rond november 2016 ben ik begonnen met happymamalife.nl toen ik samen met mijn zoontje alleen in Hongarije zat. De eerste periode lukte het me goed om te bloggen, maar eenmaal terug in Nederland met geen internet 24/7 tot mijn beschikking was dat niet meer haalbaar. Tot overmaat van ramp bleek ook nog eens onze laptop stuk gegaan te zijn net 20 dagen nadat de garantie was verlopen. In de eerste maanden heb ik dan ook nauwelijks aan mijn blog kunnen werken.

Ergens in april begon ik het bloggen weer beter op te pakken. Ik wilde graag en typte hele verhalen op mijn telefoon wat wel ging, maar niet helemaal zoals ik het wilde. Begin juni een maand na de geboorte van onze dochter ging ik voor de volle 100% voor de blog. Elke week zorgde ik ervoor dat er iets online kwam. In Juli tijdens mijn verblijf in Hongarije probeerde ik nog vaker te bloggen. Nu komt er elke woensdag en elke zaterdag een post online en probeer ik elke dinsdag een ‘mijn week in foto’s’ online te laten komen.

Gezin

Op 1 mei dit jaar mochten we Isabella verwelkomen in ons gezin. Haar geboorte kan geen hoogtepunt meer overheen! Een kindje krijgen is en blijft bijzonder en nog steeds kan ik me verwonderen over hoe alles gaat. Hoe ze in mijn buik heeft mogen groeien tot ze groot genoeg was om zelfstandig te kunnen leven buiten mijn buik. Dat ze zo enorm hard groeit en dat vrijwel alleen op borstvoeding. Haar eerste keer lachen, omrollen en zelf rechtop kunnen zitten. Ik raak er niet over uit gepraat haha. Ik ben heel blij met ons gezinnetje en dat ik moeder ben van deze twee lieve kindjes.

Hongarije

Ons huis is en blijft nog steeds een belangrijk deel van ons leven. Door de komst van Isabella is dat natuurlijk iets naar de achtergrond verplaats, maar nog steeds kunnen wij niet wachten tot we er definitief gaan wonen. Er is het afgelopen jaar dan ook enorm veel gebeurd om het stap voor stap beter bewoonbaar te maken. We beschikken inmiddels over een keuken en een wc. In de zomer hebben we temperaturen meegemaakt van 40°C iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt.

Sinds de zomer is er weinig online gekomen over de vorderingen van Hongarije, maar ik ga mijn best doen deze in deze ‘vakantie’ bij te werken. We zijn namelijk in Hongarije en gaan voor het eerst de jaarwisseling in Almamellék meemaken. We hebben geen idee wat ons te wachten staat en of ze hier vuurwerk hebben in de kleinere dorpjes en wat de tradities hier zijn.

Wat waren jou hoogtepunten dit jaar?

Liefs Andrea

2 gedachten over “Mijn hoogtepunten van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge