lang="nl"> DIY: Dakpan versieren met servetten. (Woezel en Pip) - Happymamalife
Site pictogram Happymamalife

DIY: Dakpan versieren met servetten. (Woezel en Pip)

Oude dakpannen worden vaak onterecht weggegooid en dat is erg jammer. Je kan er erg leuke dingen mee doen en maken. Zo heb ik er een mooi bordje voor mijn zoontje van gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de servetten techniek en heb de dakpan versierd met Woezel en Pip. Mijn zoontje is dol op woezel en pip en ik had de servetten nog over van zijn verjaardag. Je kan natuurlijk zelf kiezen welke afbeelding je op je dakpan wil hebben. Hoe het plaatje erop komt is natuurlijk mede bepalend door de vorm van je dakpan. Zo was die van mij een ouderwetse platte met aan de onderzijde een ronding.  Nieuwsgierig lees snel verder.

Mijn dakpan

Benodigdheden:

Hoe doe je het?

Je kan er nog een naam op zetten zoals ik eigenlijk ook van plan ben, het is er hier alleen nog niet van gekomen en bij gebrek aan heel veel spullen(zoals onze printer) door de verhuizing kan ik ook niet alles doen wat ik zou willen.

Misschien vindt je dit ook leuk! :DIY babyhand afdruk in boetseerklei

Het resultaat, Sjors is er in elk geval helemaal blij mee.

Als je hem op wil hangen kan je het beste voor dat je begint eerst even 2 kleine gaatjes boren, zodat je de dakpan met een stevig touwtje kunt ophangen.

Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties en vind het dan ook erg leuk om een foto te zien ;).

Liefs Andrea

Meer lezen? Hongarije update: het begin #1

Mobiele versie afsluiten