Plog #1 week van 18 september tot 14 oktober

Leuk dat je naar mijn eerste plog komt kijken. Ik ga vanaf ongeveer 18/19 september tot 14 oktober met veel foto’s mijn afgelopen weken laten zien.De bedoeling is dat er voortaan elke twee weken een nieuwe plog komt met daarin de vorderingen van ons huis en de dingen die Sjors en ik hebben gemaakt en gedaan. Deze keer staat niet alles op de juiste dag ingedeeld, maar ik wilde toch even laten zien wat er in de afgelopen weken is gebeurd. Ik hoop dat je het leuk vind om ernaar te kijken.

Maandag de 19e was de eerste volle dag die wij hebben doorgebracht in Hongarije, dit na een lange slopende reis.

Het begon al lekker, geen koelkast, geen fornuis en Sjors die zich in de auto op had gesloten met de sleutels erin. We hadden dus ook nog een kapot raam. Vrijdag 14 oktober ben ik erachter gekomen dat een kapot raam hier niet zoveel voor stelt. We werden ingehaald door een stationwagen met maar liefst 3 kapotte ramen die afgeplakt waren. Ik moest zo lachen, ik zit moeilijk te doen over 1 raam en hun hebben gewoon 3 ramen minder (zijraam, achterruit en een de achterste deur had geen raam meer).

Hier zijn eindelijk de foto’s

blog-1

Er is al het één en ander gebeurt, we hebben de deur geverfd, de kachel doet het eindelijk, er zijn wat wespen minder in de tuin en ook heeft Sjors een grote zandbak gekregen. Op de foto zie je de Boiler die stuk ging en die we zelf hebben gemaakt. (Ik wist niet dat we dat konden ;)) De laatste foto toont een stukje aan van hoe de muren er in ons huis uit zien. Dit word de keuken en we hebben dan ook de muur verder kaal gemaakt en opnieuw met cement opgesmeerd tot een vlakke muur. Vervolgens hebben we heel de ruimte geverfd en is het nog wachten op de keuken en de tegels.

 

blog
Na een heerlijke wandeling op een mooie herfstdag hebben Sjors en ik heerlijk warme chocomel gedronken. De pepernoten hebben we vorige week gebakken. In tegenstelling tot Nederland is hier geen pepernoot te vinden… Wel zag ik dat ze de Lidl volgebouwd hebben met kerst-lekkernijen. De foto van Sjors maakte ik voor de blog herfstmode. De soep rechts is gemaakt door onze buurjongen die graag een Hongaarse maaltijd voor ons wilde koken. En hij was lekker. fotorcreatedh

Ik had voor een hongerige peuter en maakte hem blij met heerlijk gezonde havermout/banaan pannenkoekjes met extra stukjes banaan erop voor een echte bananenliefhebber. De dakpan die ik heb getransformeerd tot Woezel en Pip bordje. En een mooie tekst.

Verder hebben Sjors en ik heerlijk gewandeld met Esmo. We hebben blaadjes gezocht en hebben een herfstplankje gemaakt( bij gebrek aan een tafel). Ook heb ik via Facebook een actie gewonnen met heerlijk warme sloffen 🙂 Als het goed is zijn deze al aangekomen bij Thijs. We hebben we een gitaar via marktplaats gekocht ik hoop dat het mij lukt om mezelf het aan te leren en dan kan ik lekker met Sjors gaan zingen en muziek maken. Hij is sinds kort helemaal dol op zingen en begint ineens te zingen.

Ik hoop dat je het leuk vond om te kijken. Helaas heb ik niet overal foto’s van genomen, gewoon omdat ik dat domweg ben vergeten of op dat moment geen camera bij de hand had.

Ik wens je een fijn weekend,

Liefs Andrea

Geplaatst in: Plog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge