5 sinterklaas cadeautips voor kinderen

Nog even en het is weer zo ver dan komt de goede sint weer aan in Nederland en kan het verzamelen van pakjes voor de kinderen weer beginnen. Elk jaar is zijn er weer de zelfde vragen ‘wat geven we dit jaar?’ Ik heb een leuk rijmpje gevonden met de richtlijnen wat je aan je kinderen kunt geven.

Lijstje
Something they want
Something they need,
Something to wear,
Something to read
(and something to eat)

Die laatste heb miste ik nog in het rijtje. Sinterklaasavond kan natuurlijk niet zonder snoepgoed of dat nou pepernoten zijn of heerlijke mandarijnen uit Spanje. Ik vind het lijstje handig om aan te houden als richtlijn.

cadeautips
Natuurlijk ga ik geen post schrijven zonder cadeautips te vermelden. De tips die ik heb verzameld zijn duurzaam en wijken af van de ‘gewone’pakjes zoals; step, pop, garages en dat soort spullen.

Wobbel
Toen ik dit bord voor het eerst zag was ik gelijk in ‘love’. Het bord is een bord gemaakt van hout waar kinderen zelf hun fantasie voor kunnen gebruiken. Zo kan het een zijn; een brug, tunnel, surfplank, stoel maar ook een glijbaan of een opstapkrukje. Je kan er alle kanten mee op en kinderen van alle leeftijden zijn er dol op! Mocht ik ooit de loterij winnen koop ik er gelijk één ;).Ze zijn er vanaf €99,- en zijn hier te koop.

http://www.wobbel.eu/nl/

http://www.wobbel.eu/nl/

 

Way to play 
Wat ook erg leuk is zijn de flexibele wegdelen van way to play. Dit zijn flexibele wegdelen waar je zowel binnen als buiten wegen kan aanleggen en met je auto’s overheen kunt rijden. In tegen stelling tot de houten of harde plastic wegdelen kun je deze over elke hobbel en in elke kuil inleggen. Het is gemaakt van stevig rubber zodat het makkelijk schoon te houden is en onverslijtbaar is als je er veel mee buiten speelt en zelfs in het water slijten ze niet. Klik hier voor de verkooppunten. Way to play is te koop vanaf €33,- (volgens de site)

images-2

 

Spelletje om met elkaar te spelen
De meeste gezelschapsspellen hebben als eind doel één winnaar, maar wat nou als je eens een keer een spel speelt in teamverband en samen wint of samen verliest? Dan hoeft niemand verdrietig te zijn omdat hij/zij verloren heeft. Een leuk voorbeeld is het spel max de kat.  Vanaf 4 jaar kan een kind al meedoen en het is de bedoeling dat je als spelers alle kleine dieren in veiligheid brengt voordat de kat ze te pakken krijgt. Het schijnt ook leuk te zijn voor de wat oudere kinderen. Ik raad je aan om even een kijkje te nemen op de site, want er staan nog veel meer leuke spellen tussen ook voor de oudere kinderen. Ik ga het in elk geval tegen de tijd dat Sjors vier jaar word kopen.

zonnespel_max_de_kat

Dit waren mijn sinterklaas tips het zijn er niet zoveel, maar ze zijn wel erg leuk. Heb jij nog leuke tips?

Liefs Andrea

2 gedachten over “5 sinterklaas cadeautips voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge