Mijn doelen voor november

Het is alweer bijna november en dat betekend dat het weer tijd is voor blog met doelen voor november. Wat gaan die maanden toch hard voorbij zeg. Een maand stelt gewoon niks meer voor en af en toe gaat het gewoon veel te snel. In Oktober had ik deze doelen. Ik ben benieuwd welke weer door mogen schuiven naar November en welke ik kan afstrepen.

Doelen voor oktober

In oktober had ik o.a. als doel staan om mijn website te vernieuwen. Dit is/was gewoon niet haalbaar omdat er nu eenmaal ontzettend veel tijd in gaat zitten. Dit doel verplaatst ik dus door naar november. Ook had ik als doel om twee keer in de week actief te zijn op Facebook en twee keer per week een foto te plaatsen op instagram. Nu zal ik even eerlijk zijn op mijn Facebook is het gelukt om twee keer per week iets te plaatsen doordat het heel makkelijk is om het in te plannen. Op Instagram daarin tegen vind ik het even een stap teveel omdat er vrienden mij hebben toegevoegd en ik stiekem best onzeker ben over wat ze van mij denken als ze mijn blog lezen. Ik weet dat ik me hier niks van aan moet trekken, maar toch blijft het een beetje moeilijk. Dat is gelijk een mooi punt om maar bovenaan mijn lijstje te zetten denk ik zo maar.

 

Blogdoelen:

 • Mijn onzekerheid opzij zetten en elke week 2 leuke foto’s plaatsen op Instagram.
 • Vrijdag als vaste blogdag erbij hebben.
 • 100 Likes op Facebook
 • Mijn site vernieuwen poging 3
 • Uitzoeken hoe dat werk met gerelateerde berichten weergeven. (Tips? graag)
 • Oude blogs nakijken en bijwerken. (deel 3)

 

Persoonlijk

 • Ons dagritme net iets beter organiseren.
 • Zondag = echt offline dag inlassen
 • Elke dag één ding wegdoen in het kader van minimaliseren
 • Een budgetplan opstellen en nakomen als uitdaging
 • Een paar kilo erbij (Klinkt gek maar het is waar helaas haha)

Wat zijn jullie doelen voor november?

Liefs Andrea

Een gedachte over “Mijn doelen voor november

 1. Rachel schreef:

  Wat een bekende doelen. Ik zou de meeste zo over kunnen nemen. Onzeker zijn over het plaatsen bvan dingen omdat bekende het kunnen zien is er ook een van. Aan de ene kant wil je dat je bezoekersaantal groeit, aan de andere kant is het allemaal maar eng im het aan de mensen dichtbij te laten zien. Gelukkig heb ik nog geen gekke reacties gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge