Mijn doelen voor oktober

Het begin van de herfst is goed merkbaar in ons land. De bomen verkleuren en beginnen langzaamaan hun blaadjes te verliezen, de paddenstoelen schieten de grond uit en de winkels bereiden zich alweer voor op sinterklaas en kerst. Ik kijk eerst even terug op mijn doelen die ik voor september had gepland. Zijn ze allemaal behaald zoals ik het wilde of heb ik mijn plannen iets moeten terugschroeven?

doelen september

In mijn doelen voor september stond o.a. dat ik minder tijd wilde doorbrengen op mijn telefoon en in plaats daarvan meer aandacht aan mijn zoontje wilde geven. Ik moet zeggen dat dat nog best lastig was. Niet het meer tijd doorbrengen met mijn zoontje, maar om een soort van planning te maken voor het bloggen en tijd achter de laptop te besteden. Bijna twee weken nadat we in Nederland aankwamen is het mij eindelijk gelukt om mijn laptop op te starten zonder onderbroken te worden door de kinderen.

Af en toe heb ik even tijd om wat te bloggen. Tijd om te bedenken wat ik wil doen of schrijven heb ik meer dan genoeg. Als ik loop, kook of in de tuin bezig ben stroomt mijn hoofd vol ideeën en soms is het niet leuk dat ik niet gelijk kan gaan typen voor mijn blog. Als het goed is komt mijn nieuwe laptop morgen binnen en ik ben er erg benieuwd naar. En het belangrijkste er zit open office op! Iets wat op deze huidige laptop niet meer zit. ik had word en was er heel blij mee, maar dat heeft deze laptop verwijderd i.v.m. geheugen…

 

Blogdoelen
 • Blogposten vooruit gewerkt en ingepland.
 • 75 likes op facebook .
 • Minimaal 2 keer per week een foto op instagram posten.
 • Minimaal 2 keer per week actief zijn op Facebook.
 • Mijn site vernieuwen.
 • Uitzoeken hoe dat werk met gerelateerde berichten weergeven. (Tips? graag)
 • Oude blogs nakijken en bijwerken.
Persoonlijk
 • Elke zondag zonder Telefoon/laptop.
 • Een beter ritme proberen te krijgen met de kinderen.
 • Genieten in Hongarije.
 • 2 nieuwe recepten proberen.

Zo ik ga mijn best weer doen, meer kan ik niet doen. Heb je ook nog doelen voor oktober?

Liefs Andrea

Een gedachte over “Mijn doelen voor oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge