Maak je huis lekker huiselijk met een foto op forex – Review drukwerknodig

Sinds we in ons huis zitten maken wij er beetje bij beetje steeds meer onze plek van. We hebben wat persoonlijke spullen uit Hongarije gehaald waaronder wat winterkleding, speelgoed en wat persoonlijke spulletjes. Ons trouwschilderij welke nog bij mijn schoonouders hing was inmiddels door mijn schoonvader opgehangen, maar de andere wanden zijn nog leeg. Het mailtje van drukwerknodig kwam met de vraag of ik zin had om een foto op forex uit te testen kwam dus als geroepen.

Forex

Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe het is om een foto op forex te hebben. Forex is een stevig soort witte kunststof die waterbestendig is en het heeft een strakke structuur. Ook is het heel licht waardoor het vrijwel voor elk soort muur geschikt is. Dit staat op de website van drukwerknodig.nl uitgebreid uitgelegd, wat erg handig is als je net als ik niet weet wat voor materiaal het is.

Uitzoeken en bestellen

Ik begon met het uitzoeken van een foto. Deze keer wist ik gelijk van welke ‘fotoserie’ ik een foto aan de muur wilde hebben. Ik heb dit jaar in Hongarije mooie foto’s van de kinderen in een veld met koolzaadbloemetjes gemaakt. Nu hoefde ik alleen nog te kiezen welke ik wilde hebben.

Het bestellen is heel simpel en zo gebeurd. Je kiest eerst de maat uit die je wil hebben. Ik koos ervoor om hem enkelzijdig op A1 formaat te bestellen. Vervolgens kan je kiezen of je een ophangsysteem erbij wilt bestellen of hem ergens neer wil zetten. Ik was vergeten het ophangsysteem mee te bestellen terwijl dat bijna onmogelijk is, maar ze hebben hem voor mij nagestuurd zodat ik hem toch op kon hangen.

Hier kan je zien hoe groot de foto op forex is in vergelijking met mijn dochter. Helaas is de kwaliteit van van telefoon niet zo geweldig en komt de foto niet heel scherp op deze foto te staan.

Groot formaat

Ik had hem op A1 formaat besteld en dacht eraan om hem als verrassing voor mijn zoontje hem voor op zijn kamer cadeau te doen. Tot ik het pakket binnen kreeg en doorhad wat A1 formaat inhield. Lekker groot dus! Hij is zelfs nog een maat groter te bestellen in maat A0. Hij is perfect van formaat voor de woonkamer en hangt daar nu mooi aan de wand te pronken.

Stevig verpakt

Voor het verzenden word de foto op forex goed ingepakt zodat die niet beschadigd. Er zit een laag dikker soort schuimfolie om de foto heen en de hoeken worden beschermd met speciale beschermhoeken van schuim.
Zo is het bijna onmogelijk dat hij beschadigd raakt tijdens het transport.

Conclusie

Wij zijn erg blij met deze mooie foto op forex. Hij maakt ons huis een stuk huiselijker en het is gewoon leuk om een mooie recente foto van onze kinderen in huis te hebben hangen. De kinderen vinden het geweldig om hun zelf zo groot in huis te zien hangen. Isabella wijst elke keer vol trots ‘Bella’ en ‘Sjors’ aan.

Wil jij nou ook een foto op forex of ander materiaal bestellen voor een leuke prijs neem dan eens een kijkje op de website van drukwerknodig.nl. Ook voor ander drukwerk zoals folders, stickers en zelf voor een boek drukken kan je bij hun terecht. Dat laatste ga ik in gedachten houden voor als ik ooit tijd heb om een eigen boek te schrijven. Ik heb een leuk idee in gedachten alleen er nog steeds geen tijd voor gehad om er verder wat mee te doen dan erover te denken.

Wat vinden jullie van een foto op forex?

Liefs Andrea

*Dit artikel is in samenwerking met http://www.drukwerknodig.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge