Review fotofabriek – foto op canvas

Vandaag heb ik een review voor jullie. Zoals je in mijn Week 47 en 48  al had kunnen lezen mocht ik van fotofabriek een foto op canvas testen en dat heb ik gedaan.  Lees je verder mee?

Een tijdje terug werd ik door Linda van Fotofabriek benaderd met de vraag of ik een foto op canvas wilde testen. Ik kende dit bedrijf nog niet, maar toen ik de site bezocht werd ik gelijk enthousiast. Het contact over de mail verliep snel en voorspoedig en al gauw was ik druk bezig met het zoeken naar de perfecte foto. Ik wilde er graag één van beide kinderen en aangezien Isabella vreselijk eenkennig is was het niet zo eenvoudig om een leuke te vinden, maar het is gelukt.

fotofabriek canvas foto

Het is erg eenvoudig om te doen.

eenvoudig

Toen ik eindelijk de juiste foto had gevonden ging ik naar de site toe en uploadde mijn foto. Het programma waarmee je werkt op de site is erg eenvoudig in gebruik (zie de foto hierboven). Je voegt de gewenste foto toe of meerdere foto’s  het is namelijk ook mogelijk om een collage te maken. Dan sleep je de foto naar de juiste plek en eventueel kan je die nog in of uitzomen. Kijk hoe je hem wil hebben en klaar is kees. Zo simpel kan het zijn. Wel raad ik aan om het op de laptop/computer te doen. Hoewel het op mijn telefoon ook goed ging heb ik op de laptop wel iets beter met de foto kunnen ‘spelen’ (in/ uit zoomen ect.).

Snel in huis

De dag nadat ik de canvas had besteld kwam het canvas al binnen. Normaal komt de pakketbezorger bij ons rond 16.30 in de middag pas aan, maar nu kwam ik hem tegen een dorp verderop en sprak hem aan. Gelukkig kon hij zo bij de pakketjes (ja ik had nog een pakketje :)) en had ik ze al veel eerder in huis. Over de levertijd valt dus niks te klagen.

Het canvas was goed verpakt in bubbelplastic met blauwe beschermranden om de hoeken heen. Op deze manier is het canvas goed beschermd en is het vrijwel onmogelijk dat hij beschadigd aankomt. Op de foto kan je zien hoe het canvas uit de verpakking eruit ziet.

Conclusie

Ik ben heel erg blij met mijn foto op canvas, die krijgt een heel mooi plekje in onze tijdelijke woon/slaap en leefruimte en later in ons eigen huis. Mocht je nog een mooie foto hebben waar je wat mee wilt doen, dan zal ik je zeker aanraden om dat bij fotofabriek te laten doen.  Hier kan je heel eenvoudig je eigen Foto op canvas laten maken. Ook voor fotoboeken, en andere foto-gerelateerde producten kan je bij fotofabriek terecht.

Hangen er bij jullie in huis ook zelfgemaakte foto’s?

Liefs Andrea

 

*Dit artikel is in samenwerking met fotofabriek.nl.

 

 

 

 

Een gedachte over “Review fotofabriek – foto op canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge