Week 47 en 48

De afgelopen weken zal je gemerkt hebben dat ik iets minder tijd had voor mijn blog op Facebook en mijn blog zelf. Helaas zijn we alle vier niet helemaal in orde en heb ik de afgelopen weken zeer weinig slaap gekregen. Sjors was echt niet in orde en werd meerdere keren per nacht wakker precies op de tijden dat Isabella sliep. Isabella werd weer wakker van Sjors en zo was ik zowat de hele nacht wakker. Na Sjors werd Isabella ziek en ook ik voel mij nog steeds niet 100% in orde. We hebben dan ook de afgelopen weken rustig aan gedaan.

Week 47

 

In het begin van de week was er nog niet veel aan de hand. Sjors speelt graag buiten en was aan het begin van deze week zelf naar buiten gegaan. Hij riep mij nog dat zijn ‘vest’ te klein was. Ik wist dat er beneden wel drie vesten van hem lagen en riep terug dat het niet kon. Even later kwam hij naar binnen en riep dat hij het koud had en dat zijn ‘vest ‘ niet uit ging. Ik liep de trap af en kwam niet meer bij van het lachen toen ik zijn ‘vest’ zag. Het was Isabella haar jas die hij aan had getrokken. Wat ik kan begrijpen want haar jasje is heerlijk zacht en lekker warm.  Sjors was er minder blij mee dat ik om hem moest lachen.

Op woensdag hadden we peutergym en na de gym werd Sjors niet lekker. In de auto moest hij spugen en besloten we om die dag thuis te blijven. De rest van de dag had hij nergens geen last van en de volgende ochtend zijn we gewoon naar de stad geweest en was er niks aan de had. We aten een heerlijk broodje bij de Hema en Isabella zat er voor de eerste keer in een kinderstoel. Ze vond het geweldig en had mijn zo enthousiast gemaakt dat ik gelijk heel marktplaats afspeurde naar zo’n betaalbaar exemplaar.

weer ziek

Op vrijdag waren we in de ochtend naar mijn oma geweest en dat liep uit tot ergens in de middag doordat de auto gerepareerd moest worden. Ik zou eigenlijk in de middag op bezoek gaan, maar dat hebben we gelukkig niet meer gedaan. Zodra ik met Sjors en Isabella bij mijn moeder was begon Sjors weer te spugen en bleef maar spugen. Hij zat die dag heel zielig met een kleedje op de bank en viel zowat zittend in slaap. De volgende ochtend wilde hij wel naar sinterklaas toe en leek hij weer ietsjes beter te zijn. Hij was helemaal blij toen de pieten met hem op de foto gingen, maar van de pepernoten bleef hij af. Die verzamelde hij in zijn eigen zakje hij at er bijna geen.

week 48

Deze week besloten we om even flink uit te zieken. Isabella werd ook ziek en ook ik voel mij nog niet 100% al komt het ook door gebrek aan slaap. Die arme Isabella was voor de eerste keer in haar leven ziek en verkouden. Ze kon er niet van slapen en vind het maar niks dat er iets uit haar neusje komt. Ik hou er nu heel goed in de gaten omdat ze voor mijn gevoel iets minder drinkt. Ze is ook ontzettend hangerig en ze weet niet wat ze wil. Dragen is niet goed, zitten niet, lopen niet en liggen ook niet. Ik heb echt medelijden met haar, zo jong en dan ziek zijn is geen pretje.

Deze week kreeg ik van fotofabriek deze mooie foto op canvas binnen. Binnenkort komt daar een blog van online. Ik had het al eerder willen schrijven, maar het kwam er telkens maar niet van. De tekst op de deur had ik gewonnen via Facebook en nu vond ik het wel eens tijd om op de foto te zetten.

Ondanks dat we niet lekker waren vond ik het toch belangrijk om even een frisse neus te halen heb ik ons goed aangekleed en zijn we op pad gegaan. Sjors op zijn loopfiets met laarzen en Isabella lekker in de drager. Het water waar Sjors bij word bij vorst de ijsbaan van het dorp. Ik hoop echt dat ik Sjors dit jaar daar kennis mee kan laten maken. Ik weet zeker dat hij dat geweldig zou vinden.  Deze kippen lopen op een stukje met meerdere dieren, terwijl ik lekker op het bankje ging zitten speelde Sjors op de wipkip en voerde de dieren gras.

In Nederland hadden we drie kippen gehad en als we in Hongarije eenmaal gesetteld zijn willen we weer graag een aantal kippen hebben. Het lijkt ons leuk om een bonte verzameling aan kippen te hebben met verschillende kleuren en maten en deze lijken me dan ook erg leuk om eraan toe te voegen. We kijken natuurlijk wat er in Hongarije te vinden is en passen daar onze wensen op aan. Mochten we echt een ras willen hebben wat daar niet te vinden is dan zouden we wel overwegen om er een paar mee te nemen.

Ik hoop dat jullie een betere week achter de rug hebben en niet ziek zijn.

Liefs Andrea

 

2 gedachten over “Week 47 en 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge