Spam je blog #3 – December

Terwijl ik dit type bedenk ik me ineens hoe hard het afgelopen jaar voorbij is gevlogen. Ik ben ergens vorig jaar begonnen met bloggen en heb het sinds juni dit jaar weer voor de volle 100% opgepakt. Dit is alweer de () spam je blog voor mij en ik denk dat ik in het nieuwe jaar ermee door blijf gaan. Ik vind het erg leuk om nieuwe blogs en bloggers te leren kennen.

spam je blog

Ik zou het leuk vinden als je bij het spammen van je blog/site/webshop ook een stukje over jezelf zet. Zo kan ik gelijk zien wie je bent en waar je over blogt.  Als je actief bent op social media schroom je dan niet om ook met die links te strooien!

Instagram en Facebook

Sinds kort ben ik ook actief te vinden op Instagram. Zo nu en dan post ik een leuke foto met waar we mee bezig zijn of een mooi plaatje van een uitzicht of iets. Je kunt me vinden op Instagram door hier  te klikken.

Mijn Facebook pagina vind je hier. Hier probeer ik elke keer als er een nieuwe blog online dit te melden.

Ik ga sowieso op elke blog een kijkje nemen en ga ook proberen om op elke blog een reactie achter te laten(dat kan best even duren voor ik dat doe, ik heb het best druk).

Liefs Andrea

 

8 gedachten over “Spam je blog #3 – December

  1. Fleur schreef:

    Leuk idee om te spammen! Ik doe graag mee. Ik heb ook een mamablog, maar mijn kinderen zijn al wat ouder, dus geen borstvoedings- en consultatiebureau blogs meer. We gaan graag op stap, dus lees over onze uitjes en doe mee aan de diverse winacties die ik mag organiseren. Elke week plaats ik ook een blog met daarin de leukste winacties die te vinden zijn in Bloggersland
    Fleur onlangs geplaatst…Weekoverzicht | Never a dull moment #50 met veel sneeuw, premières en een tripje naar MarokkoMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge