Persoonlijke en blogdoelen voor november

November? Ja het is alweer bijna november en dat betekend tijd voor mijn persoonlijke en blogdoelen eens op een rijtje te zetten. Ik hou het wel kort en doe het rustig aan zodat er meer kans is van slagen van deze doelen. Stapje voor stapje doelen behalen werkt voor mij beter dan een hele lijst met te hoog gegrepen doelen. Vanaf vandaag komt er weer elke maand een post online met doelen voor de volgende maand. 

Blogdoelen

 • Twee blogposten per week i.pv. van alleen op woensdag nu ook op zaterdag.
 • Weer starten met een fotodagboek. En proberen dit wekelijks of elke twee weken online te krijgen.
 • Elke week minstens drie foto’s online zetten op Instagram.
 • Elke week twee keer actief zijn op Facebook.
 • Minstens één recept per maand delen.
 • Proberen om blogposten vooruit te schrijven en in te plannen.

Ik geloof dat het nu wel genoeg is om even mee te starten. Met vlagen schiet het bloggen erbij in omdat er veel te doen is rondom huis. Sommige dingen kunnen nou eenmaal niet wachten zoals het hout binnen halen voor de regen. Daarom ga ik proberen om een aantal blogs vooruit te schrijven, zodat ik me daar niet druk om hoef te maken.

Persoonlijke doelen

 • 3-4 keer per week paardrijden
 • Minimaal 2 keer per week een wandeling maken met de kinderen.
 • Een taart bakken die ik nog niet heb gemaakt.
 • Een spelletjes avond met lekkere hapjes organiseren voor Thijs.
 • Opzoek naar duurzame sinterklaascadeautjes voor de kinderen en familie.
 • Sinterklaas intocht online bekijken en met Sjors het sinterklaasjournaal volgen.
 • Zo lang mogelijk op blote voeten blijven lopen. (Kleine stukjes buiten en binnenhuis.)

Ik denk dat het paardrijden wel gaat lukken of het moet slecht weer worden, de taart moet er toch echt eens van komen. Helaas zie ik allemaal lekkere taarten voorbij komen die niet glutenvrij zijn. Ik zou ze glutenvrij kunnen maken, maar glutenvrije ingrediënten die lekker zijn zijn een heel stuk duurder jammer genoeg. Te duur om zeg maar even wat uit te testen. Als het lukt dan is het niet erg, maar mislukt het hebben we geen taart meer :(. Ik ga mijn best doen :).

Wat zijn jouw doelen voor november?

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge