Jeugdsentiment tag

Deze leuke tag kwam ik tegen op de site van team confetti hier kan je hem vinden. Zodra ik de titel las dacht ik al deze tag is ook wat voor mij. Even heerlijk terug denken aan mijn kindertijd en herinneringen ophalen. Ik kwam erachter dat het truitje wat ik vroeger had een popcorn blouse heet en heb lekker  wat nummers uit die tijd terug geluisterd. Muziek luisteren is altijd een goed idee! Veel leesplezier.

 

FAVORIETE KINDERFILM:
Er zijn zoveel leuke films die ik keek als kind zijnde. Nu kijk ik ze nog steeds lekker mee met de kinderen. Ik denk dat Pipi langkous toch wel met stip op nr 1 staat bij mij. Ik hou van haar onbevangenheid.

FAVORIETE TELEVISIE SERIE:
Nils Holgerson,  Waterschapsheuvel en ik volgde ook graag Bassie en Adriaan.

FAVORIETE BOEK:
Ik las graag de boeken van de olijke tweeling en de paardenboeken van Bianca en die van Heartland. Ik wil al deze series compleet hebben en als ik in Nederland een kringloopwinkel of rommelmarkt bezoek let ik altijd op of ze de ontbrekende delen verkopen. Ook las ik graag de boeken van Floortje Bellefleur.

FAVORIETE NUMMER VAN DE SPICE GIRLS (OF EEN ANDERE BOY/GIRLBAND):
Hmm, even denken dat is stop. Al is Wannabee ook een leuk nummer.

FAVORIETE FASHION ITEM:
Ik had vroeger zo’n t-shirt dat kromp als je hem uit had gedaan.  Ik zal even op google kijken of ik een plaatje kan vinden. Ja na lang zoeken heb ik hem gevonden. Het word een popcorn blouse genoemd.
Verder had ik een zogenoemde tattoo ketting. Deze items zijn mij wel het meeste bijgebleven.

FAVORIETE SNOEP/SNACK:
Schuimblokken, zoethout, van die zakjes met poeder erin met een soort lolly erbij. Of in de zomer van die danoontjes invriezen met een lepel erin en dan hadden we een ijsje.

TV RECLAME:
Weet ik niet meer ik keek toen niet zoveel tv.

FAVORIETE NUMMER: 

 

Wat een ontzettend leuk tag om in te vullen is dit! Ik heb het met veel plezier gedaan met uiteraard muziek uit mijn jongere jaren op de achtergrond. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden om te lezen als ik het vond om in te vullen.

Liefs Andrea

Een gedachte over “Jeugdsentiment tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge