Mijn boeken kast en verlangenlijstje

Al heel mijn leven lees ik graag boeken, van informatieve boeken tot een leuke roman. Als ik bij de kringloopwinkel ben of op een rommelmarkt vind ik altijd wel een leuk boek. Met Sjors lees ik ook heel graag, hij pakt zelf zijn boek en brengt die bij mij om samen te lezen. Ik hoop hem mee te geven dat hij in zijn vrije tijd lekker met een boekje en wat lekkers op de bank kruipt.

Ik heb voor me zelf een lijst gemaakt met boeken die ik graag nog eens zou willen lezen. Dit zijn verschillende boeken van een roman tot informatieve boeken over konijn, paarden of kinderen. Gewoon omdat ik nu eenmaal dol op boeken ben. Hier komt mijn lijst.

Konijnen:

* High five met je konijn – Bernice Muntz
* Het gelukkige konijn – Bernice Muntz
*Het leven der konijnen –

Paarden:

Ik heb al het één en ander van paarden boeken in mijn boekenkast staan, maar dat kunnen er nooit genoeg zijn. Ik heb zo nu en dan een aantal onderwerpen waar ik me verder in wil verdiepen. Dus op mijn lijstje komen:
* Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij – Klaus fedinant
* Een paard liegt niet- Cris Irwin
* Ervaar het buiten trainen – Joyce Heuitink
* Hoe beweegt uw paard – Gillian Higgins & Stephanie Martin
* 101 trainingsoefeningen voor paard en ruiter – A. Day; J. Bell
* Natuurlijk paard houden – Jo Bird

Geneeskunde:

* Vaccin Vrij – Door Frankema
* Doorgeprikt – Cisca Buis, Tineke Schaper
* Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad – Peter Gotzhe

Kinderen:

* Waarom liefde zo belangrijk is – Sue Gerhardt
* Opgroeien in vertrouwen – Justine Mol
* Unconditional Parenting – Alfie Kohn
* Het liefdevolle brein – Maia Szalavitz & Bruce D. Perry
* Op zoek naar het verloren geluk van J.Liedloff
*
Het hele jaar feesten – Lisa Wade

Doe boeken :

* Wreck this journaal – Keri Smith
* The pointless book – Alfie Deyes
* Het bucketlist boek – Elise de Rijck
* Het Rak boek – Elise de Rijck

Bloggen:

* Blogbijbel – Carlijn Bekker

Romans:

* Zes maanden zonder – Charlotte De Monchy
* Ik wist het – Chantal van Gastel

Overige:
* Happy life – Mascha
* Schrijven kreng – Lisette Jonkman
* De kronieken van Narnia – C.S. Lewis (Nadat ik de film heb bekeken ben ik erg benieuwd baar het boek.)

Dit zijn de boeken die ik graag wil toevoegen aan mijn boekenkast.
Hebben jullie nog een leuke tip voor een leuk boek?

Liefs Andrea

Een gedachte over “Mijn boeken kast en verlangenlijstje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge