I love summer tag!

Veel tags laat ik voorbij gaan, maar deze vind ik erg leuk en deel hem dan ook graag met jullie! Ik kan er helaas niet goed achter komen wie deze tag heeft bedacht dus dat houden jullie misschien nog van me te goed. Als ik er tenminste achter kan komen.


Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?
Dat zijn sowieso mooie lichte zomer kleuren. Het liefste pastelkleuren zoals mint, roze of zonnig geel.
Omdat ik niet veel nagellak gebruik hou ik het meestal bij de goedkopere merken zoals essence.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?
Een zachtroze tint die niet te fel is.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
De absolute nr 1 is een zonnehoed! Buitenom dat het erg leuk staat beschermd deze hoed mij ook tegen hoofdpijn van de zon en heb ik schaduw in mijn gezicht. Ook als ik mijn dochter in de drager heb heeft ze ook wat bescherming tegen de zon.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?
De maxidress vind ik nog steeds erg mooi! Geen idee of die dit jaar nog in is, maar ik heb hem in elk geval aangeschaft.

Wat is jouw favoriete geurkaars in de zomer?
Een heerlijke zoete geur zoals perzik of aardbei. Al ruiken limoen en citroen ook heerlijk. Kiezen is nog best moeilijk.

Wat is je favoriete zomer parfum?
Tja ik heb eigenlijk niet echt een speciale zomer parfum. Ik ben vaak buiten met de kinderen of dieren bezig en draag het ook bijna niet. Ik zou wel gaan voor een heerlijk zoet geurtje dat niet al te overheersend is.

Wat neem je mee naar het strand of het terras?
Zonnebrandcrème is onmisbaar als je kleine kinderen hebt en voor mezelf een hoed en zonnebril.
Verder een roundie, wat handdoeken en een goed humeur.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?
Water met een smaakje als limoen of zomers fruit. Heel makkelijk zelf te maken en heerlijk verfrissend op een warme zomerdag!

Wat is jouw favoriete zomermuziek?
Ik luister het hele jaar door wat ik leuk vind. Ik hou van vrolijke muziek in de zomer waardoor je je helemaal vrij voelt!

Wat vind je het allerfijnste aan de zomer?
De heerlijke temperaturen en dat het s’avonds zo lang licht blijft. De vogels die fluiten en de bloemen die bloeien, de mensen zijn ook veel vrolijker in de zomer.

Wat zijn jouw vakantie plannen deze zomer?
Mijn plannen zijn o.a. naar Hongarije gaan en onderweg in Duitsland verschillende stops maken. Ook gaan we nog dagjes weg en hebben we o.a. een bruiloft, een uitje van mijn schoonouders en plannen om naar Veere te gaan. We zien het wel :).

Wat vind jij het leukste aan de zomer?

Liefs Andrea

3 gedachten over “I love summer tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge