Get to know me tag – happymamalife.nl

Ik ben door Veronique van www.koukkleum.nl gevraagd deze leuke tag in te vullen. Dankjewel! Zo komen jullie ook weer iets meer over mij te weten.


1.Ben je naar iemand vernoemd?
Mijn voornaam voor zover ik weet niet. Met mijn tweede naam Wilhelmina  ben ik vernoemd naar mijn oma van mijn moeders kant

2.Wat was het laatste moment dat je hebt gehuild?
Toen mijn dochtertje net was geboren. Tranen van geluk

3.Heb je kinderen?
Ja, een lieve zoon van 2 jaar en een dochtertje van drie maanden. Ik had al vrij jong een sterke kinderwens en geniet nog steeds enorm van deze kleine mensjes.

4.Als je iemand anders was, zou je dan vrienden met jezelf zijn?
Vast wel, ik ben sociaal en kan goed luisteren, maar ook heel eigenwijs zijn.

5.Gebruik je sarcasme vaak? 
Niet zo veel nee.

6.Wat is het eerste wat jou opvalt aan mensen?
Hun houding. Ik zie het vrij snel als iemand onzeker is aan hun houding. Ook van die mensen die graag sterke verhalen vertellen en enorm opscheppen kan ik zien aan hun houding dat het niet allemaal waar is wat ze zeggen.

7.Welke kleur ogen heb je?
Blauw/groenig

8.Horror films of ‘happy endings’?
Liever een happy ending. Ik ben zelf een echte dromer en hou van een goede afloop.

9.Favoriete geuren?
De geur die bij de paarden hoort. Je houd ervan of helemaal niet. Hooi wat vers van het land komt em bloemen. 

10.Wat is het verst dat je weg bent geweest van huis?
Benidorm in Spanje tijdens onze huwelijks reis. Ik denk dat die het wint qua afstand.

11.Heb je speciale talenten?
Ik denk mijn geduld en doorzettingsvermogen. Mijn geduld word aardig op proef gesteld met een baby en peuter in huis. Gek genoeg erger ik me nooit aan hun gejammer of aan Isabella dat ze alleen bij mij wil slapen waardoor ik verder niks kan doen.
Als ik iets wil bereiken lukt het me hoe dan ook meestal wel.

12.Waar ben je geboren?
Op 26 februari 1993 in Bergen op zoom in het ziekenhuis.

13.Wat zijn je hobby’s?
Ik heb heel veel hobby’s haha. O.a. bezig zijn met mijn kinderen, paardrijden en alles eromheen, konijnen en andere dieren, klussen, DIY, fotograferen, lezen, schrijven (bloggen dus haha), aan winacties mee doen, mijn baby dragen, postcrossing, auto’s sleutelen,leegstaande gebouwen bezoeken, alles uitproberen,  lekkere recepten maken en vast nog veel meer ;).

14. Heb je huisdieren?
Ja, wij hebben 3 poezen waarvan Theresa en German in Hongarije zijn en Bengel in Nederland zit. Twee konijnen die nog tijdelijk bij mijn moeder zitten. Kwiebus en fluffy heten ze.  En natuurlijk mijn grote liefde Esmo mijn pony die al 9 jaar van mij is en nooit meer weg gaat. 

15.Heb je broers en/of zussen?
Ja ik heb een jonger zusje(21) en een jonger broertje(16). Mijn zusje woont samen en mijn broertje woont nog thuis.

16.Wat wil je worden als je groot bent?
Ik wil graag zoveel mogelijk genieten van het leven. We gaan zoveel mogelijk zelfvoorzienend proberen te leven en ik ga de kinderen thuisonderwijs. Ook komt er een vakantie huisje op ons terrein die we willen verhuren zo nu en dan. Ik ga dus alles doen wat ik leuk vind.

17.Wie was je eerste beste vriendin?
Ik denk dat dat de meiden uit de buurt waren toen we nog op Tholen woonde. We speelden veel met  twee Marokkaanse meisjes en een Nederlands meisje uit de straat erachter. Tot we verhuisden waren zij onze beste vriendinnen.

18.Hoe lang ben je?  
1.65, niet heel lang dus, maar lang genoeg.

19.Grappigste moment tijdens school?
Dat is lang geleden zeg.  Ik denk dat dat de momenten waren met onze docent Osta. Die vrouw moest ons Engels leren, maar sprak zelf slecht Nederlands. Als ze probeerde boos te zijn kon je gewoon niet anders dan lachen. Wel zielig eigenlijk dat we die zo voor de gek hielden. Was een erg lieve vrouw geloof ik en ze geloofde echt alles.

20.In hoeveel landen ben je geweest?
België, Luxemburg,  Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Hongarije. Van de week een poging gedaan om Kroatië te bezoeken, maar niet meer gedaan, was er nog geen kilometer vandaan.

21.Wat was je favoriete en slechtste vak tijdens de middelbare school?
De praktijklessen waren erg gezellig om te doen. Omdat het zo rommelig was, we veel weggingen en gewoon lekker bezig konden zijn. We hadden o.a. dierenhouderij, bloemschikken en techniek. Mijn slechtste vak was biologie, het interesseerde me helemaal niks wat er over het menselijk lichaam werd verteld. En daardoor pikte ik het ook niet goed op. Terwijl ik nu juist heel erg geïnteresseerd ben in bepaalde dingen en het wel onthoud nu. Ik denk dat ik er gewoon nog niet klaar voor was op die leeftijd zulke dingen te leren. Er moet al zoveel geleerd worden op vrij jonge leeftijd.

22.Wat is je favoriete drankje en dier?
Ik drink vooral veel water de hele dag door. Verder drink ik in de zomer graag eens wat ijsthee en in de winter een heerlijke kop chocomel.
Mijn favourite dieren zijn konijnen en paarden dat zijn ze altijd al geweest. Moet ik kiezen uit wilde dieren dan kies ik voor de olifanten. Wat een mooie sterke dieren zijn dat.

23.Wat zijn je favoriete YouTubers?
Ik kijk regelmatig naar Stuktv, Vaeltex of naar een clip bij een leuk liedje, maar echte favourite heb ik niet echt. Ik vind Stuktv soms een beetje ongeloofwaardig en Vaeltex kan ook wel een tikje overdrijven met zijn filmpjes. Toch zijn ze leuk anders kijk ik er niet naar.

24.Welke naam zou jij je kinderen geven?
Mijn kinderen heten Sjors en Isabella. Die namen zijn dus al bezet. Wat ik verder erg mooie namen vind die al bezet zijn in onze omgeving zijn: Julia, Sanne en Emma. Gewoon mooie korte namen.

25.Wat zijn je slechte gewoontes?
Ik kan erg rommelig zijn (welke schrijver of schilder niet). Verder ben ik behoorlijk eigenwijs en geloof niet zomaar alles, maar zoek alles zelf uit. En onzeker zijn is een zwak punt van mij. Ik zou moeten leren wat beter voor mezelf op te kunnen komen en niet telkens te denken ‘Wat moeten die mensen wel niet van mij denken als ik dit doe.’

Dit waren de 25 vragen als je het leuk lijkt man je de tag overnemen. De originele vragen vind je hier. Ik heb de 25 vragen van www.koukleum.nl gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook de 30 originele Engelse vragen gebruiken.

Ik zou het leuk vinden dat als je de tag invult je het hieronder even laat weten met een linkje zo kan ik weer een beetje meer over jou te weten komen.

Liefs Andrea

32 gedachten over “Get to know me tag – happymamalife.nl

  1. Veronique schreef:

    Een beetje late reactie van mij. Sorry. Druk, druk druk. Leuk om te lezen en zo andere bloggers ook een beetje te leren kennen. 🙂 Stoer dat een van je hobby’s aan auto’s sleutelen is. Dat lees je niet snel bij een vrouw en vind ik dus echt gaaf. Ik deed dat vroeger ook regelmatig als mijn pa aan de auto bezig was, ging ik altijd kijken of ik kon helpen.

  2. Fleur schreef:

    Leuke Tag om je wat beter te leren kennen. Het zijn uiteenlopende vragen. Prijsvragen in vullen was ook een van mijn hobbies. Door het bloggen heb ik daar helaas minder tijd voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge