Outfit off the day: Tumble and dry baby

Dit is de allereerste outfit off the day post voor Isabella.  Nu we een dochter hebben ben ik erachter gekomen hoe leuk het is om een meisje te mogen aankleden. Voor meisjes heb je echt super lieve jurkjes en leuke accessoires. ( voor een jongen heb je ook leuke kleding, maar een meisje is toch anders.)

Dit super lieve setje hebben we gekregen van ons kraambezoek. Het setje bestaat uit 3 delen, een t-shirt, vestje en een broekje. We hebben er twee paar sokjes bij gekregen.

Vest: tumble and dry
T-shirt: Tumble and dry
Broekje: Tumble and dry
Sokjes: Tumble and dry

We vinden het erg fijne stof en de pasvorm is dan ook een stuk fijner dan van de goedkopere kleding. Je kan wel merken dat de kwaliteit goed is.
Dat wil niet zeggen dat wij alleen maar dure merkkleding hebben voor onze kindjes. Heel eerlijk gezegd bestaag het grootste deel van de kleding gewoon uit zeeman of hema kleding. Ze groeien zo enorm hard en daarbij komt nog dat ze veel spelen en dus ook veel vuil of stuk maken ( sjors dan 😉)

We shoppen waar het ons uitkomt. Het is een uitdaging om kleding te vinden waar niet half Nederland (bij wijze van) in rond loopt. Daar hebben we in Hongarije weer een streepje mee voor,  omdat ze daar ook weer andere merken hebben als hier.

Draag je graag een bepaald merk kleding of koop je gewoon alles wat je leuk vind ookal is het merkloos?

Liefs Andrea

36 gedachten over “Outfit off the day: Tumble and dry baby

  • admin schreef:

   Dankje, ik had voor ik dit setje kreeg er eerlijk gezegd nog niet van gehoord. Ik vind het ook echt inderdaad goede kwaliteit en een goede pasvorm hebben. Ik heb ook een zoontje, maar vond het een leuke verrassing dat de tweede een meisje is.

 1. klaudia schreef:

  What a cute little daughter you have got! The outfit looks so cute on her, so so sweet. What a shame that the babies grow so fast out of their outfits, but I am sure, we will get to see a lot more in your next write-ups. I will be following Isabella. 🙂

 2. Lodi schreef:

  Wat een super lieve outfit voor je dochter. Ik heb twee zoons maar snap helemaal dat je bij een dochter echt los kan gaan qua kleding. Ik denk dat ik dat ook zou hebben gehad.

  • admin schreef:

   Jongens zijn ook leuk, maar ik had het bij mijn dochtertje gelijk met kleding en schattige haarbandjes dat het toch weer anders lijkt. Gek eigenlijk alsof alleen meisjes van mooie kleren houden.

 3. Mirjam schreef:

  Zeker een leuke outfit voor jullie meisje. Ik heb niets met merken en heb dan ook geen favoriet merk. Leuk = Leuk en als het dan ook nog leuk staat, is het helemaal mooi. En het moet vooral ook lekker zitten.

  • admin schreef:

   Dat vind ik ook belangrijk. Mijn zoontje loopt nu eigenlijk zelden in een spijkerbroek omdat ik het belangrijk vind dat hij lekker kan spelen in lossere kleding.

  • admin schreef:

   Ik ook, maar helaas moeten wij ook een beetje op het budget letten en gaan we meestal voor goedkopere kleding. De kinderen zitten toch nog niet op school en voor verjaardagen ofzo zorg ik voor een net setje voor ze.

 4. Miss K schreef:

  Das idd een leuke outfit. Heb zelf twee jongens en op gebied van kleding is dat fijn maar denk wel dat meisjes kleden echt super is. Alle kleedjes zien er zoooo leuk uit. Dit is trouwens een hele mooie OOTD 🙂 x

  • admin schreef:

   Ik heb beide en vond het soms lastig om voor mijn zoontje iets leuks te vinden. Wat vrolijke kleuren in kleding hou ik van en jongens kleding is meestal wat donkerder. Als ik goed zoek vind ik wel weer leuke dingen voor mijn zoontje.

 5. Celin schreef:

  Ahw wat een leuke outfit en super mooie kleding.mijn nichtjes zijn intussen al wat heel ouder. Heb vandaag mijn nichtje van 7 meegenomen winkelen. Vind het zo leuk om haar te kleden en kleren voor haar te kopen.
  Veel liefs

 6. Anke schreef:

  Wat een leuke en schattige kleding! Ik snap wel dat je voor je kinderen geen dure merkkleding koopt, omdat ze inderdaad snel uit de kleding groeien nu ze nog klein zijn. Ik ben al uitgegroeid (helaas) en koop wel duurdere merkkleding vaak, omdat die langer meekunnen. X A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge