Fotodagboek week 46

Dit is helaas al de tweede week dat mijn fotodagboek op dinsdag verschijnt. Dit komt door mijn challenge om op zondag telefoonloos door het leven te gaan. Daar komt binnenkort een artikel voor online.  Vanaf vandaag komt mijn dagboek dus op dinsdag online. Zo krijg ik geen ruzie met mijzelf omdat ik toch op internet wil/moet. Het was niet zo een drukke week en ik heb dan ook niet heel veel foto’s gemaakt.

Maandag

In de ochtend reden we naar het consultatiebureau voor een afspraak met Isabella. We zagen veel rook in de verte en google vertelde me dat er brand was op het industrie terrein. De weg was grotendeels afgezet, maar het cb was wel bereikbaar. Nadat we bij het cb waren geweest gingen we richting de action en vervolgens weer naar huis toe.

Dinsdag/woensdag

Zoals ik al zei deze week was niet zo druk of bijzonder. Samen met Sjors heb ik nog een rondje gelopen op dinsdag en we hebben samen schoongemaakt. Dat hoort er nu eenmaal bij.

We gingen deze week nog langs de kringloopwinkel waar ik deze keer veel geluk had. Ik vond laarzen en skeelers allebei in nieuwstaat voor weinig geld en beide stonden op mijn verlanglijstje. Als afsluiting van deze leuke dag gingen we naar de Mac toe. Bij deze mac kan je glutenvrije burgers bestellen wat dus ideaal is als je een gluttenallergie hebt.

DonderDAG en vrijdag

Deze dagen hebben we ook niet heel veel gedaan. Ik heb mijn skeelers uiteraard uitgetest en ben lekker veel buiten geweest met de kinderen. Isabella stopte ik warm in in de wagen waar ze gelukkig even in wilde zitten. Ik zette haar aan het einde van de werf en testte op de geasfalteerde weg mijn skeelers uit terwijl Sjors vrolijk op zijn loopfiets mee deed.

Zaterdag

S’morgens moest ik er even uit en zijn we met zijn drieën een rondje door het dorp wezen skeeleren/loopfietsen met Isabella in de wagen. We haalden heerlijke kersenflappen en aten die op bij de haven. Voor isabella ging het allemaal te traag en dat liet ze duidelijk merken. Ze was uiteindelijk erg blij dat ze weer in de drager mocht hangen en slapen.

In de middag kwam sinterklaas aan en voor het eerst in zijn leven merkte ik de spanning van Sjors. Hij word zo groot en hij beseft het meer en meer.  Het ging hem allemaal te langszaam en hij was bang om te laat te komen. Dat koppie ook zo vol verwachting dat hij stond te kijken naar de sint. Sinterklaas sprak hem nog even aan en stelde hem gerust dat hij en zijn pieten erg lief waren voor kinderen. Even later liepen we een deel van de optocht mee om vervolgens in een zaaltje gezellig te spelen en te dansen. Hij heeft een heerlijke dag gehad en enorm genoten.

zondAG

We besloten om naar de Intratuin mee te gaan en oma mee te nemen. We hebben genoten van al het moois wat er is en van een heerlijke kop chocomel en wat erwtensoep. Voor de kinderen is het ook erg leuk met den treintje en een draaimolen.  Als je eens in de buurt bent kan ik je echt aanraden om ze te bezoeken!

Dit was mijn week liefs andrea

4 gedachten over “Fotodagboek week 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge