Blog en persoonlijke doelen Februari

Vandaag is het alweer de laatste dag van de eerste maand van 2018. Februari begint al snel met Valentijnsdag, mijn 25e verjaardag en hopelijk iets meer tijd om te bloggen en geen zieke kinderen meer.  Afgelopen maand ging het niet zo lekker wat betreft het bloggen. De kinderen waren ziek geweest en we hadden het druk met Hongarije toen we daar waren. Ik sloeg zelfs een woensdag over met bloggen en heb ook geen Spam je blog ingepland. Laten we hopen dat februari een betere maand gaat worden.

blogdoelen

 • Spam je blog februari
 • 50 volgers op Instagram 
 • 175 likers op facebook
 • 2 keer per week een foto op Instagram
 • 2 keer per week een post op facebook
 • Een paar berichten vooruit schrijven en zo nodig inplannen

In februari wil ik weer een spam je blog inplannen. Deze maand had ik er geen tijd voor en ik wil er wel tijd aan besteden om alle blogs te bezoeken die gespamt worden . Met Instagram was ik goed op weg, maar helaas door tijd/plaats en slaapgebrek de afgelopen weken een beetje laten verslonzen net als Facebook :(. *vind ik niet leuk

 

persoonlijke doelen

 • 80% minder doelloos op mijn telefoon kijken.
 • Iets meer tijd voor mezelf inpikken en Isabella bij Thijs te zetten.
 • Vaker verven met Sjors
 • Of vaker iets bakken. (Al helpt hij elke dag mee met koken)
 • Verstoppertje spelen (Daar is hij dol op)

Mijn persoonlijke doelen wil ik voor mezelf ook weer opschroeven. Het ging zo lekker, maar door bovengenoemde oorzaken mislukt het en begon ik weer doelloos rond te kijken op het internet(Al kwam ik daardoor wel een bananenplant tegen die in een Nederlandse huiskamer bananen geeft 🙂 en een forum over mensen die houden van het buitenleven en met één mes mooie kunstwerken maken van een boomstam). Elke keer als ik zo’n paar dagen heb dat ik niet efficiënt door kan werken aan mijn blog ga ik uit frustratie een beetje Facebook door scrollen of 100 keer op de refresh knop drukken bij een forum in de hoop wat interessants tegen te komen.

mijn dag

Ik kom s’morgens mijn bed uit en dan moet ik zorgen dat de kinderen aangekleed worden (Laat Thijs dit maar niet lezen die helpt meestal Sjors met aankleden). Dan eten, de afwas en alles wat erbij hoort. Dan probeer ik de was te doen, ik zeg proberen want met Isabella weet ik nooit of het lukt of niet. Als ik haar bij haar vader zet om even te stofzuigen kijkt ze me aan en krijst ze alsof hij haar iets aandoet. Soms gaat het goed als hij haar afleid, maar meestal blijft ze echt krijsen. Zo gaat dat eigenlijk de hele dag door. Soms speelt ze even alleen op de grond, maar als ze ook maar denkt dat ik weg ga begint ze weer. Dan heb ik ook nog Sjors dus van bloggen komt voor 19.00 in de avond toch niks van helaas.

In de middag gaan we naar buiten een hut bouwen(de onze is gesloopt), naar de zee, een stukje lopen of fietsen (Sjors dan), naar de winkel of iets anders en dan is het alweer etenstijd. En vlak daarna dus ook probeer jullie(Sjors en Isabella) op bed te leggen tijd.  En als dat goed gaat heb ik tijd om te douchen/bloggen of te zitten.

Liefs Andrea

Een gedachte over “Blog en persoonlijke doelen Februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge