lang="nl-NL"> Mijn dromen waarmaken in stappen - Happymamalife
Site pictogram Happymamalife

Mijn dromen waarmaken in stappen

Mijn kleine meisje die haar dromen achterna gaat.

Een manier om dromen te bereiken is een om een stappenplan te maken. Ik ben een doener als ik iets wil dan ga ik ervoor. Toch komt het bij mij regelmatig voor dat het gene dat ik voor ogen had toch niet het gene is wat ik eigenlijk wil. Ik stel op die momenten mijn doelen bij en laat achter mij wat niet meer bij mij past.

Vroeger droomde ik zoals zoveel meisjes erover om zo goed te paardrijden als Anky van Grunsven. Of om in elk geval hoger te komen in de paardensport. Ook leek een eigen manege hebben mij helemaal het einde. Toen werd ik ouder besefte wat een werk en geld erbij kwam kijken en was gelukkig met wat ik wel had.
Gelukkig kan je dromen bijstellen, schrappen of nieuwe dromen hebben.

Mijn dromen

De eerste stap om dromen en/of doelen te laten uitkomen is ze ‘echt’ te maken. Bijvoorbeeld door ze op te schrijven op papier of om ze te delen met andere mensen. Zo laat je je droom leven, vertel je het en word het echter omdat het is gezegd of letterlijk op papier staat. Begin met grootste dromen, je kan ze op elk moment weer bijstellen, er nieuwe dromen aan toe voegen of ze schrappen.

Stappenplan:
1. Dromen hebben
2. Mijn dromen ‘echt’ maken
3. Mijn dromen haalbaar maken
4. Een stappenplan van mijn dromen maken
5. Begin met het uitvoeren van je stappenplan
6. Geniet van je behaalde droom

Dit is het moment om ze voor mijzelf op papier te zetten. Of ik ze allemaal ga halen weet ik niet, misschien verander ik ondertussen van gedachten dat kan ik nu niet weten.
Ik weet wel dat ik al een aantal van mijn dromen behaald heb. Ik heb een eigen pony, heb op een leuke stal gewerkt, een leuke man, twee lieve kinderen, twee huizen in het buitenland, en een eigen camper :).  Hieronder vind je meer van mijn dromen.

Reizen

Huis en haard

Blog

Inkomen

 

Wat zijn jou dromen en/of doelen? Hoe ga je ze waarmaken? Ik ben er erg benieuwd naar.

Liefs Andrea

 

Mobiele versie afsluiten