Week 10 & 11 in foto’s

Week 10

Deze week starten we met het maken van echte monsterpannenkoeken. Toen ik samen met Sjors de koekjes had gebakken hadden we nog ei over en omdat ik het zonde vind om het weg te gooien maakte ik er pannenkoeken van. Een beetje meel, water(bij gebrek aan melk werkt water prima) en een eitje erbij met een paar druppels kleurstof en de monsterpannekoeken konden gebakken worden. Van chocolade rondjes maakten we ogen, neus en een mond. 

Deze week gingen we lekker veel wandelen o.a. langs de dijk, maar ook door het veld bij de schaapjes. De schaapjes vonden ons erg interessant om te zien. Sjors had zijn crocs aan en kreeg natte voeten(ik had hem nog gewaarschuwd, maar hij wilde liever zijn crocs aan).

Ook ging Sjors een dagje naar oma toe en speelde daar hondje waf samen met oma. Hij vond het geweldig en oma kocht voor hem ook het spel. Nu wil hij het elke dag spelen.

Op zondag was het zo ver en mocht Sjors met de grote bus mee rijden naar het dorp verderop waar papa al was. Normaal pak ik de auto, maar daar was Thijs mee weg en aangezien Sjors dolgraag eens met een bus mee wilde rijden besloot ik om de bus te pakken. Hij vond het geweldig maar ook erg spannend. De Maxi-Cosi had ik nodig om Isabella in de auto veilig te vervoeren. 

Week 11

Sjors maakte voor Isabella haar ontbijt. Hij was al vroeg wakker en ging naar beneden om de tafel te dekken. Hij had voor mijn mijn boterhammen al klaargelegd en voor Isabella had hij zelfs al een boterham gesmeerd. Ze kreeg een lekkere dikke laag pindakaas(Ik heb er wat afgeschraapt omdat het echt te veel was). Hij is zo’n schatje en zo zorgzaam hij zorgt voor iedereen.

Op dinsdag gingen we naar Monkey town toe, dat kwam als een verrassing voor zowel mij als Sjors. Hij heeft er zich lekker lang vermaakt en ook Isabella vond het leuk om te spelen met de ballen in de ballenbak. Terwijl Sjors aan het spelen was hebben wij ons verwend met een lekkere kop warme chocomel.

Woensdag hadden we peutergym en daarna ben ik met de kinderen naar het strand geweest. We hadden een kleedje bij en bij de lidl wat fruit, een broodje en beleg gehaald. Isabella heeft zand geproefd en Sjors wilde zwemmen. Toen Sjors de leeftijd van Isabella had kroop hij rond op het strand in de zomer. Isabella zou even moeten wachten tot het wat warmer weer is.

Donderdag probeerde ik Isabella in de draagdoek op mijn rug te knopen. Soms gaat het goed, maar soms werkt ze niet mee. Slapen ging ze helaas niet ze trok liever aan mijn haar en dat is soms best pijnlijk haha.

Vrijdag ging ik met de kinderen gezellig op bezoek en heeft Sjors de tijd van zijn leven gehad bij de andere kinderen die er waren. In de avond aten we een heerlijke bloemkoolschotel uit de oven bij mijn moeder.

Zaterdag hielp Thijs nog even mee met wat dingentjes bij de verhuizing van mijn zusje en haar vriend. Ik wilde nog even snel langs de action dus dat hebben we ook nog even gedaan.

Zondag zijn we in de kou s’morgens wat gaan drinken bij het appeltje met mijn schoonzus en haar vriend. In de middag gingen we naar de manege toe om te kijken bij een meisje wat bij mij vroeger paardrijles heeft gehad die had een wedstrijd. Was erg leuk om ze weer even te zien en mensen wat mis ik die paardengeur zeg! Ik hoop dat we in Hongarije snel een leuk paard/pony voor mij vinden, want ik heb echt een paard nodig haha.

Hoe was jullie week?

Liefs Andrea

Geplaatst in: Plog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge