Spam je blog – maart 2018

Ik zie de laatste tijd via verschillende sociale media kanalen telkens nieuwe blogs opduiken. Erg leuk natuurlijk om weer nieuwe blogs te leren kennen en te gaan volgen. Afgelopen maanden heb ik geen Spam je blog online gegooid in verband met tijdgebrek en eerst mezelf en de kinderen even op de eerste plek te zetten. Vanaf deze maand ga ik daar weer mee beginnen en heb ik de tijd en energie weer om meer te reageren en te lezen. 

over mij

Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik in het kort even wat over mijn blog en mezelf vertellen.

Allereerst welkom op mijn blog. Ik ben Andrea, ben moeder van een zoontje(3) en een dochtertje(10maanden). We hebben een huisje in Hongarije waar we begin mij eindelijk definitief zullen gaan wonen. Op mijn blog kan je eigenlijk alles vinden wat ik leuk vind of wat ik kwijt wil. Ik geef regelmatig een update over Hongarije(momenteel loop ik een beetje achter, maar daar word aan gewerkt ;)). Je kan mij vinden op Facebook en Instagram.  Als je vragen hebt vraag het me gerust :).

spammen maar

Ik ben erg benieuwd naar jou blog, Facebook pagina of andere social media waar je actief op bent! Laat hieronder achter wie je bent en waar je over blogt en voel je vrij om buiten de link van je blog ook de link van je Facebook, insta, twitter of wat dan ook achter te laten. Ik kom sowieso een kijkje nemen op je blog en probeer ook om bij iedereen een berichtje achter te laten.

Liefs Andrea

 

 

5 gedachten over “Spam je blog – maart 2018

 1. Sylvia - alovelyadventure schreef:

  Hoi!! Mij ken je al maar ik zal mij nog even voorstellen:
  Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in op dit moment nog Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. Over twee weken verhuizen wij naar Spanje (Malaga) dus dat brengt weer de nodige avonturen met zich mee. Mijn blog gaat over de avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland. Kom je ook een kijkje nemen?
   
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…De leukste badkleding zomer 2018My Profile

 2. Yoni schreef:

  (DELEN IS LIEF)

  Hallo Allemaal
  Ik heb een website gemaakt over mijn autisme en waar ik tegen aan loop,
  Ik blog over mijn autisme nld en verstandelijke beperking. Mijn blog promoten op social media waardeer ik,
  dus zou ik dat waarderen als jullie dat voor mij willen doen,
  Ik hoop dat mijn website een sucses word. en ik zou het ook leuk vinden om berichtjes in mijn gastenboek te ontvangen!
  Link Website: https://dewereldvanyonivanekkendonk.blogspot.nl/
  Groetjes yoni
  (DELEN IS LIEF)

 3. yoni schreef:

  Ik heb een beperking, maar wat zijn nou echt de dingen wat het voor mij vaak lastig maakt, in deze wereld?
  Ik ben een mengelmoesje van verschillende diagnoses, en ik heb een persoonlijk blog om mijn gevoelens van me af te schrijven, neem een kijkje en laat een berichtje achter in mijn gastenboek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge