Ontdek de wereld thuis met wereldkaarten – Review Wereldkaart op canvas

canvas wereldkaarten,
De wereld ontdekken is één van mijn grootste wensen. Dat we van reizen zonder bestemming houden was al bekent toen we op onze huwelijksreis de tent in de auto gooiden om op reis te gaan. Dit zonder plan met alleen in gedachten om zoveel mogelijk van zuid Europa te zien. Dat reizen verslavend werkt weet vrijwel iedereen die ooit op reis is gegaan. Doordat we geen plan hadden, hoefden we ook nergens rekening mee te houden. We konden gaan en staan waar we wilden. Nog even en we gaan voor de 2e keer naar Spanje en dit keer voor het eerst met om gezinnetje.

wereldkaart op canvas

Toen ik een mail kreeg met de vraag of ik een review over een wereldkaart op canvas wilde maken hoefde ik er bijna niet over na te denken. Ik bezocht de site om te kijken waar het over ging en werd helemaal blij van de mooie wereldkaarten die ze aanbieden. Ik mocht er één uitzoeken van 120 x 80. Met meer dan 90 verschillende designs is er meer dan genoeg keuze.
Ik heb echt zitten twijfelen over welke voor ons mooi zou zijn. Ik heb uiteindelijk gekozen voor ”ons dierenrijk canvas” , zodat we met het hele gezin ”de wereld” kunnen ontdekken.

ons dierenrijk canvas

Dieren kijken

ons dierenrijk canvas

Na lang praten, kijken en bewonderen besloot ik een paar te selecteren die ik mooi vond en samen met ons gezin te beslissen welke het uiteindelijk zou gaan worden. We kozen uiteindelijk voor ”ons dierenrijk canvas”. De kinderen vinden het leuk om verschillende dieren te bekijken, aan te wijzen en om te zien waar ze voorkomen. Sjors vind het ook leuk om te zien waar wij wonen en welke dieren er bij ons voorkomen.

bestellen en verzenden

Het bestellen is heel simpel en zo gebeurd. Je kiest de gewenste breedte en hoogte uit in mijn geval was dat 120 x 80 en voegt het toe in je winkelmandje.  Dan kom je in een scherm waar je ziet wat de kosten zijn en kan je eventuele cadeaubonnen of kortingscodes toevoegen. Vervolgens ga je naar de kassa om je gegevens in te vullen en je bestelling te betalen. Daarna klik je op plaats bestelling en vervolgens word je per e-mail op de hoogte gehouden van je bestelling.

Op de site stond dat ze het canvas binnen 5 werkdagen zouden versturen, dus hield ik er rekening mee dat het wel een paar dagen kon duren. Ik heb het op dinsdag tegen de avond besteld en het is de volgende dag al gelijk verzonden. Donderdag was het al binnen. Door gebrek aan internet had ik het mailtje gemist en kreeg ik het te horen toen we op bezoek gingen bij mijn moeder. Ze vroeg aan mij of het niet groter kon en ik had even niet gelijk door waar ze het over had. Dat bleek dus het canvas te zijn. Het verzenden en ontvangen is bij mij in elk geval erg snel verlopen. Wel zo fijn om iets wat je besteld snel in huis te hebben.


Het pakket was stevig ingepakt met bubbelfolie en karton zodat het goed beschermd was tijdens het verzenden. Natuurlijk waren we erg nieuwsgierig en maakten we het pakket gelijk open. De kinderen vonden het natuurlijk erg interessant en speelden ook graag met het verpakkingsmateriaal.De kwaliteit van het canvas is goed en de kleuren zijn erg helder. We zijn er in elk geval erg blij mee.

Wat vinden jullie van deze wereldkaart? Zouden jullie zelf ook een wereldkaart aan de muur willen hangen of gaan jullie liever voor een foto op plexiglas?

Liefs Andrea

*Dit artikel is in samenwerking met wereldkaarten.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge