Even een berichtje van mijn kant

Nu ik even internet heb en de kinderen met hun vader in de speeltuin zijn kan ik even laten weten hoe het met ons gaat en hoe het ervoor staat.

telefoon en camera

Ik heb vanaf het nieuwe jaar een paar maanden geen telefoon gehad omdat de mijne stuk was gegaan. Ik dacht dat ik het prima zou gaan redden zonder smartphone voor een tijdje, maar liep al snel tegen het eerste probleem aan dat ik geen foto’s kon uploaden op IG. Daar heb ik uiteindelijk een oplossing voor bedacht en dat lukte wel.

Waar ik geen rekening mee had gehouden was aan het feit dat als we reizen ik niet altijd stroom tot mijn beschikking had. Mijn laptop doet het super, maar zijn accu is vrij snel leeg en helemaal als ik de gps nodig had om te navigeren. Weinig stroom en gebrek aan internet leidde tot het punt dat ik niet kon bloggen. Nu heb ik geen gebrek aan stroom, maar wel aan wifi dus kan ik helaas niet zoveel als ik zou willen. Ik heb ondertussen wel na vijf jaar een spiegelreflex camera (voor mijn verjaardag gekregen) en sinds dit weekend ook weer een smartphone. Ik was het helemaal beu dat ik niemand kon bereiken dus ik moest en zou er één gaan halen.

Normandië

Bij de Normandische kust

hoe gaat het met ons?

Het gaat goed met ons. We zijn langer dan gepland in Nederland gebleven en hebben besloten om vanuit Nederland naar de Normandische kust te rijden en zo richting Hongarije terug te keren. We zijn eerder dan gepland in Hongarije aangekomen en dat was niet zonder reden.

We hebben in januari een klein huisje gekocht in Hongarije omdat wij ons eigen huis gaan verhuren. Dat was ook de reden dat we niet naar Spanje zijn geweest. Een huisje kopen voor opslagruimte was voor ons goedkoper dan opslagruimte zoeken om te huren. We zijn nu bezig om ons huis leeg  ruimen en wat kleine dingen af te werken voor de huurder die er ergens volgende maand in komt zitten. Vandaar ook het gebrek aan wifi (We hebben ons internet opgezegd in januari). Het nieuwe huis is nu een opslagruimte en waarschijnlijk gaan we die langzaamaan moderniseren om met de tijd ook te gaan verhuren(weten we nog niet zeker). Daar zit nog geen keuken in en ook de badkamer moet nodig gemoderniseerd worden.  Werk genoeg dus.

dieren

De dieren blijven op Bengel na voorlopig waar ze nu zitten en worden verzorgd door de huurders. We kunnen gewoon komen wanneer we maar willen. We kiezen hiervoor omdat we in het andere dorp niet zouden weten wie we de dieren zouden kunnen toevertrouwen. Omdat wij over drie maanden toch weer weg moeten uit Hongarije en wij ook dit jaar op zoek willen naar een vaste plek in een ander land laten we het voorlopig zo.

kinderen

De kinderen vermaken zich prima met buitenspelen en vooral Sjors is als zijn vriendjes thuis zijn de hele dag in de tuin aan het spelen met hun en zien we pas weer als hij honger heeft of iets nodig heeft. Sjors is zo makkelijk en past zich overal goed aan. Overal waar we zijn maakt hij snel nieuwe vrienden. Hij speelt veel en betrekt zijn zusje ook overal goed bij al heeft zij soms andere ideeën van spelen. Waar Sjors lekker in het zicht blijft spelen, loopt Isabella alle kanten uit en moet ik haar goed in de gaten houden. Ze is nergens bang voor en vind alles hartstikke interessant.

Isabella is mijn nieuwe paardenmeisje aan het worden. Ze is helemaal dol op Esmo en vind het heerlijk om te tutten en op hem te zitten. Esmo is ook erg lief voor haar en past goed op als ze bij hem rondloopt. Natuurlijk mag ze alleen bij Esmo komen als wij in de buurt zijn, want hij is en blijft natuurlijk een dier.

Ik hoop snel weer tijd te hebben om het bloggen een beetje meer op te pakken en natuurlijk over voldoende internet te beschikken. Jullie horen nog van mij!

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge