Old gold kávéház és Fagyizo Barcs (Hongarije)

Op vrijdag 11 augustus besloot ik om de auto te pakken en met mijn broertje en kinderen naar Barcs te rijden. Ik wil in Hongarije zoveel mogelijk plekken bezoeken en eetgelegenheden uitproberen om te kijken hoe het er is. Ik kijk onder andere naar de sfeer en de klantvriendelijkheid. 

 Old gold kávéház és fagyizó

Ligging

Het eerste wat me opvalt is dat er meerdere mensen op het terras zitten te genieten van een lekker ijsje of wat te drinken. Het pand is gevestigd op een hoek met aan de ene kant een kledingwinkel en aan de andere kant een hal. Aan het terras grenst een speeltoestel met schommels en een glijbaan. Het geheel grenst aan een gedeelte van een parkeerplaats en een gedeeltelijk onverharde parkeerplaats/braakliggend stuk grond.
Vanaf het terras kijk je uit op een stukje park of naar wat winkels aan de overkant. (Winkelstraat durf ik het niet te noemen. Eerder gewoon wat winkels naast elkaar.)

We nemen plaats op het terras en vrijwel gelijk komt er een vrouw( personeel of eigenaresse dat weet ik niet) onze bestelling opnemen. Omdat het net 10.00 in de ochtend is besluiten we alleen wat te drinken te nemen. Er zitten meer mensen op het terras en het lijkt erop dat de vrouw alleen is. Toch hoeven we niet heel lang te wachten op onze bestelling en krijgen we alledrie een flesje met drinken. Sjors en ik hebben appelsap en mijn broertje natuurlijk een cola. Ondertussen speelt sjors heerlijk op de glijbaan en genieten de mensen naast ons wel van een heerlijk ijsje met verse vruchten.

 

Toilet

De sanitaire ruimte ziet er netjes en afgewerkt uit. Er is wc papier, zeep en een papier om je handen af te drogen aanwezig. Zoals vrijwel alle toiletten in Hongarije kan ook deze niet op slot. Toch krijgt deze wc 2 sterren van mij doordat de vloer rondom de wasbak nat is en er zowel in de wc ruimte als wasruimte wc papier/handendroogpapier op de grond ligt.

 

Binnen

Het ziet er netjes en schoon uit binnen. De muziek staat aan niet te hard en niet te zacht en ondanks dat ik de taal niet zo goed ken lijkt het me leuke muziek. Er hangt een heerlijke relaxte sfeer zowel op het teras als binnen.  Als je binnen komt heb je links een vitrine met diverse soorten schepijs. Aan de rechterkant is een vrij grote ruimte met diverse zitplekjes. Linksachter staat een bar. En rechts van de bar vind je de wc’s. De ruimte is versierd met o.a. los.

Conclusie

Als ik in de buurt ben zou ik zeker eens terug gaan. Ik vind een goede sfeer erg belangrijk, net als vlotte bediening en vriendelijk personeel. Dat  er een speeltuin naast is is erg ideaal voor mensen met kleine kinderen al moet je wel zelf goed in de gaten houden. De plek zelf is niet de mooiste plek maar wel een goed te bereiken.

Gegevens:
Old Gold kavéház és Fágyizó
Belvárosi üzletház e/3
Barcs

Liefs Andrea

Een gedachte over “Old gold kávéház és Fagyizo Barcs (Hongarije)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge