Mijn wishlist herfst 2017

Ik heb alweer een hoop dingen op mijn wishlist staan. Niet alleen dingen die met de herfst te maken hebben, maar wel spullen die ik gewoon moet hebben. Zo ben ik nu al aan het rondkijken voor leuke sinterklaascadeautjes en heb ik gewoon een nieuwe laptop nodig. Ook voor Isabella en Sjors staan er spullen op de planning. Sjors heeft al een leuke minions badjas gekregen en voor Isabella is een ketting van barnsteen onderweg. 

Spiegelreflex camera of laptop

Tja mijn grootste dilemma op dit moment. Een camera staat al jaren hoog op mijn verlangenlijstje  en een laptop heb ik gewoon nodig voor het bloggen en alles. Ik was er tot een week geleden over eens dat het een camera zou worden. Tijdens mijn zoektocht naar een camera bedacht ik me opeens dat ik beter misschien eerst een laptop zou kunnen regelen. Wat heb ik aan een camera als ik mijn foto’s niet kan bewerken en ergens op kan zetten. Niet veel dacht ik. Mijn laptop een oudje gekregen rond mijn 16e werkt nog net. Er zit een oude software op die niet word ondersteund en hij is erg traag, bovendien kan ik de USB gaatjes niet meer gebruiken. Ze zijn allemaal hartstikke kapot.

  • Laptop/ Spiegelreflex camera
  • Barnsteenketting
  • Wollen strikmutsje
  • Wollen balaclava (wat een woord zeg)
  • Medicinaal gelooid schapenvachtje
  • Vit D
  • Sinterklaasspullen

Dus besloot ik om eerst maar eens te kijken voor een laptop zodat ik de bestanden van mijn oude laptop eindelijk op een extern harde schijf kan zetten. Ook kan ik dan de foto’s van mijn telefoon op de extern harde schijf zetten en als ik dan eindelijk genoeg heb gespaard voor een mooie spiegelreflexcamera ook de nieuwe gemaakte foto’s op de laptop kan bewerken. Helaas is het nog niet zo simpel om een goede en betaalbare laptop te vinden. Ik heb nu een tweedehands site op het oog met laptops die van bedrijven zijn geweest en helemaal leeg gemaakt worden en opnieuw worden geinstaleerd met windows 7 of 10.  Ik durf het niet meer aan om een laptop uit de goedkopere categorie te nemen na mijn ervaring met de Acer die er net na de garantie mee stopte. Dit terwijl de laptop waar ik nu op zit erg langszaam is en de USB kapot is, maar het nog wel doet en dat was ook een laptop van de goedkoopste prijscategorie zo’n acht jaar terug.

 

Baby en kinderspul

Ik probeer mijn draai te vinden in het ouderschap en neig toch meer richting de kant van natuurlijk ouderschap. Helaas zijn 100% natuurlijke en van goede afkomst best prijzig en niet altijd te betalen voor mij. Ik zou graag meer wollen kleding willen hebben voor mijn kinderen, maar wel afgewisseld met hedendaagse mooie kleding. Nu heb ik voor Isabella een wollen strikmutsje besteld in de sale voor €6,- en dat vond ik nog wel te doen. Ook voor Sjors heb ik een wollen balaclava besteld. Ik wist niet eens dat die dingen bestonden het zijn een soort van bivakmutsjes lekker warm dus voor in de winter.

 

Vit D & BARNSTEENketting

Vitamine D word aangeraden om te geven aan kinderen onder de vier jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel de zomer vergeten ben om Sjors zijn dagelijkse druppels te geven. Ook stond het me tegen dat er zoveel onnodige stoffen worden toegevoegd aan de vitamines voor kinderen. Ook zonder suiker lusten ze het wel en het is immers een vitamine en geen dagelijkse lekkernij. Zodoende kwam ik op de site van vitastore vitamine D druppels tegen zonder toevoegingen zoals; suiker, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Er zaten ook nog eens geen verzendkosten bij en dat maakte het voor mij helemaal aantrekkelijk om te bestellen. De volgende dag werden ze per pakketpost geleverd en ik vroeg me af hoe dat zo goedkoop kon. Ik ben er in elk geval blij mee.

Barnsteenketting

Ik kwam via natuurlijk ouderschap facebookpagina’s in aanraking met barnsteenkettingen. Veel mensen hadden er ervaringen mee dat het de pijn verzacht van doorkomende tandjes. Aangezien Isabella nogal een gevoelig meisje is wilde ik het graag proberen. Ze zijn er in verschillende kleuren (donker, honing, gemengd) ik had een gemengde uitgezocht, maar helaas heb ik net een mail binnen dat ze mijn geld hebben teruggestort omdat ze die niet op voorraad bleken te hebben. Jammer genoeg kreeg ik dat mailtje pas na twee dagen. Ik kan dus weer opnieuw op zoek naar een site waar ze wel op voorraad zijn.

Medicinaal gelooid schapenvachtje

Als je de mensen mag geloven is dit ook een echte must have voor een baby/ jong kindje. Het is warm, zacht en is 100% natuurlijk. Ik vraag me alleen één ding af en dat is of de schapen die hiervoor  worden gebruikt op een diervriendelijke manier worden doodgemaakt. Dat is voor mij een reden om nog even te wachten met het aanschaffen buiten het feit om dat het best prijzig is. Ik vind diervriendelijkheid erg belangrijk en zou het niet over mijn hart verkrijgen dat zo’n beestje onnodig moet leiden omdat ik nu zo nodig zo’n vachtje wil.

Sinterklaas

Nu het buiten alweer wat frisser aan het worden is en het topic op bokt ook weer springen staat over de secret santa suprise -waar ik dit jaar voor de derde keer aan mee ga doen- begint het zoeken naar de cadeautjes al te kriebelen. Ik kwam een super leuk speelkleed voor de kinderen tegen waar gelijk een autoweg op staat. Zie afbeelding hierboven. Er is veel te veel keuze uit leuke kleden daarom heb ik er meerdere op mijn wishlist staan en kies ik er uiteindelijk één van uit. Ook de regenbogen van de Grimm’s staan op mijn lijstje voor sinterklaas. Of ik het beide ga geven dit jaar weet ik niet. Dat ligt echt aan het budget op dat moment. Zoals het er nu voor staat gaat het wel lukken, maar we weten het nooit of er weer een onverwachte rekening komt tussen komt.

 

Zo dit was mijn wishlist op dit moment. Ben jij al bezig met sinterklaas inkopen?

Liefs Andrea

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge