lang="nl-NL"> Mijn 6 must-haves items tijdens het reizen - Happymamalife
Site pictogram Happymamalife

Mijn 6 must-haves items tijdens het reizen

Als je op reis gaat kom je er pas achter wat echt onmisbaar is tijdens het reizen. Voor mij zijn de onderstaande items echt heel fijn om te hebben als je gaat reizen. 

1. Keycord

De eerste beste dag dat ik alleen was met de kinderen zat ik moeilijk te doen met de sleutel van de camper. We maakten een uitstapje richting het strand en ik had Isabella aan de ene kant vast en in mijn andere hand mijn telefoon en de sleutel van de camper. Ik had wel een rugtas bij, maar om de sleutel daar zo los in te doen durf ik niet. Ik ben veel te bang om hem kwijt te raken en ik wil wel graag in de camper kunnen. Ik had nog een touw liggen en maakte daar een soort Keycord van. Tot op heden hangt de sleutel daar nog steeds aan.

2.Drager/ Draagdoek

Nog een item waar ik niet zonder weg ga is mijn drager. Ik heb een mooie paarse drager van Fidela en daar heb ik al veel plezier van gehad. Isabella loopt best veel en lang achter elkaar, maar als ze dan toch te moe word kan ik haar dragen. Wij houden wel van buiten de paden te lopen en op onverharde wegen is een buggy niet handig. De drager neemt nauwelijks plek in in de camper en weegt erg weinig. Als ik weg ga stop ik hem in mijn rugtas en als ik hem nodig heb heb ik hem zo gepakt.

Een drager is ook handig tijdens een stedentrip of bij het winkelen. Je hebt je handen vrij en geen doorgang is te smal. Ik kom tijdens het winkelen wel eens smalle padjes tegen waar geen wagen tussendoor kan. Ik met mijn dochtertje op mijn rug kan gewoon lopen waar ik wil. Het enige waar ik voor uit moet kijken zijn de graaiende handjes van mijn dochtertje.
Let wel op bij het aanschaffen van de drager dat het een ergonomische draagzak is.

3.Omvormer naar 12volt

Stroom! Een manier dus om mijn laptop op te kunnen laden als ik onderweg ben. Ik was op zoek naar een laptop lader voor in de auto, maar de medewerker kwam met deze omvormer aan. Dat leek mij een prima keuze aangezien ik dan ook gelijk mijn camera op kan laden. Op het kaartje staat dat je hem tijdens het rijden moet gebruiken. Ik gebruik hem ook als ik stil sta, maar ik weet dat de accu van de camper goed is en niet zomaar leeg is.
Voor de telefoons op te laden gebruiken wij een USB kabel. Deze omvormer beschikt ook over een USB aansluiting dus die zou ik ook kunnen gebruiken.

4. Rugtas/heuptas

Als we op stap gaan is de rugtas echt onmisbaar om wat spulletjes in te doen. Wat ik altijd mee neem is een fles water, wat te eten, billendoekjes en een luier en afhankelijk van de plek ook zwemspullen.
Bij een kortere wandeling naar de speeltuin bijvoorbeeld lijkt mij een heuptasje erg handig. Zo kan ik daar de sleutels in doen, wat geld en eventueel mijn telefoon of camera.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen; 5 voordelen van vrij kamperen met de camper

5. Camera

Sinds ik voor mijn verjaardag een spiegelreflexcamera heb gekregen is deze onmisbaar om mee te nemen op reis. Als we op een mooie plek zijn pak ik de camera er bij om de kinderen te fotograferen. Het leukste vind ik spontane foto’s die lijken alsof er geposeerd is. De kinderen vinden het ook leuk om mee te werken. Al is het voor Sjors maar dat hij van mij foto’s mag maken. Buiten mijn spiegelreflexcamera maak ik ook foto’s met een compact camera en natuurlijk mijn telefoon.

Ook handig een Deryan tentje voor je baby

6. Bikini

Zodra ik ergens een strand zie of water wil ik er het liefste gelijk inspringen. Als we bij de zee zijn kan ik net als de kinderen niet wachten er in te duiken.  Ook de kinderen zijn dol op het water en zouden het liefst overal het water ingaan. Een bikini mag dan ook niet ontbreken bij mijn must-haves voor op reis.
Ik probeer de camper-plaatsen zo uit te zoeken dat er een mogelijkheid is om te zwemmen. Het liefst water wat langzaam afloopt zodat het ook voor de kinderen leuk en veilig is om te spelen in het water.
Mijn voorkeur gaat uit naar natuur water. Daar kunnen de kinderen heerlijk zonder bandjes spelen als het veilig is en het is meestal gratis.

Wat is voor jou onmisbaar tijdens het reizen?

Liefs Andrea

Mobiele versie afsluiten