Hoe staat het met mijn Day zero project?

Op 9 december 2015 ben ik begonnen met mijn Day zero project. Dat houd in dat je 1001 dagen de tijd hebt om 101 doelen te voltooien. Dat kunnen simpele doelen zijn als een recept uitproberen, maar dat kunnen ook doelen zijn om je uit je comfortzone te halen. Mijn DZP loopt af op 5 september 2018.
Benieuwd wat mijn doelen zijn en wat ik al gehaald heb? Lees snel verder.

step0003-1
Day zero project

Welke doelen zijn er de afgelopen tijd bijgekomen of voltooid?

Uitjes
We zijn afgelopen maart naar de dierentuin in Pécs geweest en hebben zeker nog plannen om naar een dierentuin in Nederland te gaan. Om even bij het rijtje uitjes te blijven zijn we afgelopen jaar ook naar de Efteling geweest en hebben we meerdere bezoeken afgelegd naar Monkey town. Beide staan op mijn DZP.

Persoonlijk
Verder hebben we een huis gekocht en daarbij hebben we ook een zogenoemd Oostblokland bezocht.
Mijn persoonlijke doelen zoals films kijken en boeken lezen heb ik voltooid en ook via marktplaats heb ik spullen verkocht dus die zijn ook doorgestreept.

Recepten
Ik heb zeker veel verschillende recepten uitgeprobeerd en heb ook voor de eerste keer met goed resultaat zelf tomatensoep gemaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat het bakken en koken mij altijd goed afgaat. Zolang ik het juiste recept volg en goed de stappen doorneem mislukt er eigenlijk zelden tot nooit iets bij mijn pogingen.

Overige doelen
Er blijven nog meer dan genoeg doelen over om na te leven en ik denk dat hoe het er nu voor staat ik ook niet alles kan naleven helaas. Met een baby die binnenkort verwacht word zijn er al een aantal dingen niet of slecht uit te voeren. Hoe graag ik ook zou willen om midden in de nacht te kanoën of te slapen op het strand, dat gaat hem echt niet worden met een pasgeboren baby. Al weten we natuurlijk nooit hoe het gaat lopen.
Het noorderlicht zien gaat hem binnen deze periode ook niet worden. Wel hebben we de droom om als ons huis straks helemaal 100% af is en we daar geen kosten aan hebben om te gaan sparen voor een verre reis. Het liefst naar een land zoals India of iets anders met een heel andere cultuur en kijk op het leven. Dat lijkt me geweldig om te mogen meemaken en om mijn kinderen kennis te laten maken met een andere cultuur.

Heb je ook een Day zero project?
Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge