Fotodagboek 18 juli tot eind juli

Leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn fotodagboek. Ik neem je mee vanaf ons vertrek tot ongeveer eind juli.

Op woensdag 18 juli zijn we klaar voor vertrek. We stoppen een aantal keer voor een sanitaire stop en om Isabella te voeden.  Ik had een fish and chips besteld die was helaas erg vet, maar dat is alles langs de snelweg.

Zonnebloemen❤, heel Hongarije staat er vol mee. Deze staan bij ons huis in de buurt. Esmo was ook blij om ons te zien en is er graag bij als hij ook maar denkt dat het om eten gaat.  Sjors is blij dat hij kan spelen na drie dagen in de auto te hebben doorgebracht. En dan links onder de laatste file waar we in stonden. Dat blauwe stipje waren wij en er waren vier ongelukken gebeurd.

Sjors is aan het klussen, hij verft en hij zaagt. Wij zijn naar de vár in Szigetvár geweest dat is een burcht.  En op de laatste zie je dat we weer gestart zijn met wasbare luiers. De luierwas is hier snel droog met deze temperaturen.

Mijn broertje trakteerde ons op een etentje en Sjors probeerde zelf zijn ijsje te vragen aan het personeel. Niet eenvoudig als je 2 jaar bent en de taal nog niet spreekt, maar het is hem uiteindelijk gelukt. We starten met het bouwen van de zandbak en terwijl buurjongen Kristof de planken verfde wilde Sjors natuurlijk ook helpen.  Sjors had het warm na een avondwandeling en besloot om in de bak met water die voor Esmo bedoeld was wat af te koelen.

Eten! We kregen deze gekookte mais met zout  van de buren en het was erg lekker. Ik maakte onder andere deze lekkere ontbijt wraps met ei, kaas, sla en komkommer.  De hamburger eronder aten we bij het Orfu-meer. Daar zijn de andere foto’s ook gemaakt. Terwijl Sjors met zijn oom Melvin aan het zwemmen was, lagen Isabella en ik te relaxen.

Ik maakte kippensoep van de kip die we van de buren hadden gekregen. We gingen in de avond zo nu en dan wandelen zo ook deze keer. Deze foto van Sjors heb ik in de lente op dezelfde plek genomen en dat ga ik in de herfst ook doen. Die insect op de laatste foto is schijnbaar een bidsprinkhaan. Mijn broertje riep dat hij een vriend had gevonden en na een rondje google bleek deze joekel een bidsprinkhaan te zijn.

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week?

Liefs Andrea

21 gedachten over “Fotodagboek 18 juli tot eind juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge