Hardcover fotoboek Saal Digital: Review

fotoboek saal digitaal

Een paar weken geleden kwam ik op Facebook een berichtje tegen van Saal Digital dat ze mensen zochten om een hardcover fotoboek van hun uit te proberen. Toevallig was ik al van plan om binnen niet al te lange tijd een fotoboek te maken van alle foto’s die ik nog heb staan op de laptop. De oproep van Saal Digital kwam als geroepen. Al snel kreeg ik van hun een mail binnen dat ik een hardcover fotoboek mocht uitproberen en kan je de review hieronder lezen. 

Makkelijk en snel

Sommige mensen vinden het erg leuk om uren bezig te zijn om een fotoboek in te vullen en anderen vinden het verschrikkelijk om te doen en stellen het maken van een fotoboek het liefst uit. Ik vind het persoonlijk erg leuk om te puzzelen met foto’s en verschillende dingen uit te proberen, maar helaas ontbreekt het mij aan tijd en energie. Bij Saal Digital heb je de keuze uit drie verschillenden mogelijkheden om je album samen te stellen. Je kan er voor kiezen om je album zelf te ontwerpen, het programma je album te laten ontwerpen of het programma je te laten helpen met ontwerpen waardoor je al een beetje een idee hebt wat om hem in te vullen.

software saal digitaal fotoboek

Software & verzenden

Als eerste download je de software van Saal Digital en maak je de keuze wat voor album je wil ontwerpen. Alle soorten maten, papier, gewatteerd of niet gewatteerd alles staat aangegeven in de software. De prijzen staan erbij zodat je gelijk weet waar je aan toe bent als je een fotoboek wil bestellen.

Als je een keuze hebt gemaakt kan je kiezen hoe je het boek wil invullen(zelf, gedeeltelijk of laten doen). Ik heb gekozen om het gedeeltelijk zelf te doen. Op die manier heb ik een idee van hoe het zou kunnen worden, maar heb ik wel zelf in de hand hoeveel foto’s ik op één pagina wil hebben bijvoorbeeld. Ook kan ik zelf een (tekst)kader toevoegen als ik wil, maar dat heb ik deze keer niet gedaan.

Als alle foto’s die je wil gebruiken op de juiste plek staan en in de juiste verhouding bestel ik het fotoboek. Op zondag had ik mijn fotoboek besteld en woensdag stond de pakketbezorger al aan de deur met mijn fotoboek. Erg snel dus en dan te bedenken dat het bedrijf in Duitsland zit.

saal digitaal fotoboek review

Eerste indruk

Het fotoboek werd afgeleverd door de pakketbode en was verpakt in stevig goed aansluitend karton. Het fotoboek zelf was ingepakt in een schuimrubberen hoes persoonlijk vind ik dat erg fijn zo kan ik het fotoboek veilig meenemen naar onze familie en vrienden.

Het eerste wat me opviel zijn de heldere foto’s en de dikte van de bladzijdes van het fotoboek. Saal Digital mag met recht zeggen dat ze kwaliteit leveren dat is ook wat mijn man gelijk zei.

saal digitaal fotoboek

Hier een foto om je een idee te geven over de dikte van de bladzijden

 Conclusie

We zijn erg tevreden over Saal Digital zowel over de software die erg gebruiksvriendelijk is en de kwaliteit van het fotoboek en natuurlijk de snelheid waarmee er geleverd is niet te vergeten. Wil je ook zo’n mooi fotoboek dan kan je die bestellen op de website van Saal Digital.

Ik wil Saal Digitaal bedanken voor het mooie fotoboek. We zijn er erg blij mee.

Liefs Andrea

 #SaalDigitalNederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge