Fotodagboek week 5 –

Ik ben terug (eindelijk) met het fotodagboek op mijn blog. Het heeft even geduurd en ik hoop vanaf nu weer volop ertegen aan te gaan en geen enkele week over te slaan met mijn foto dagboek. Het was bijna weer niet gelukt om te bloggen… Het is nu 21.00 en Isabella slaapt voor geen meter. Liever type ik even op de laptop maar helaas gaat dat niet door vanavond dus moet il het maar doen met mijn telefoon. Benieuwd naar mijn week?

De afgelopen week hebben we veel binnen gespeeld omdat het buiten niet zo lekker weer was helaas. Sjors speelt graag met zijn duplo trein of met wat autootjes. Hij vind de foam tegels heerlijk om op te spelen en bouwt zijn spoor er graag op. Ook isabella zit er graag op of speelt met de hoeken die ze probeert te pakken.

Op vrijdag deden we een poging tot skeeleren en loopfietsen. Isabella in de wagen mijn crocs onderin en de drager mee voor de zekerheid. Het waaide behoorlijk hard en we hadden dan ook moeite om vooruit te komen. Gelukkig hadden we op de terugweg wind mee. Bij de zee wilde isabella gedragen worden waarna ze al vrij snel in slaap viel dus ik liep terug. Bij de zee vonden we mooie schelpen en stenen en helaas ook veel plastic afval… Dit komt uit de zee en is hier aangespoeld.

Dit stukje aan de zee is heerlijk rustig soms zien we iemand voorbij fietsen, maar meestal is het er heel rustig. Als het vloed is kunnen we heerlijk zwemmen hier. Omdat het net iets minder diep is als aan de andere kant is het water net wat warmer.

Deze week kwam ook ons fotoboek van Saal Digitaal binnen. Daar lees je morgen meer over.

fotoboek saal digitaal

Op zaterdag zijn we op bezoek geweest bij een oude buurman van ons die aan het revalideren is en bij mijn tante. Zondags hebben we het lekker rustig aan gedaan voor zover dat ging en aten we bij mijn schoonouders lekker erwtensoep en pannenkoekjes.

Deze blog is dit keer niet zo uitgebreid maar ik ga hem toch plaatsen. Hoe was jullie week?

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge