Mijn top 6 herfst must-haves!

Mijn herfst must-haves:
Het word weer kouder en de herfst is al even bezig met doorkomen. De korte zomerjurkjes en broeken mogen weer omgewisseld worden voor warmere comfortabele kleding en accessoires. Ik heb mijn 6 must-haves op een rij gezet voor je.

1.Heerlijk warme sjaal

H&M €19,99

H&M €19,99

Deze sjaal lijkt me heerlijk warm en is bovendien erg mooi.

2. Mooi warm vest voor de koudere herfstdagen.

New Yorker vest €19,95

New Yorker vest €19,95

Dit vest wil ik graag hebben! Het t-shirt met de uil erop heb ik toevallig gekocht in de New yorker in Kaposvár.

3. Mooie laarzen

www.fashionbootz.nl €37,50

www.fashionbootz.nl €37,50

De herfst is al somber genoeg en als ik met zoonlief lekker door de plassen wil stampen krijg ik natte voeten en hij niet. Deze laarsjes zien eruit om op te eten en ze maken me vrolijk door de leuke ijsjes print.

4. Lovely paraplu 

www.loveforrain.nl €12,95

www.loveforrain.nl €12,95

Hartjes, ik kan er niet genoeg van krijgen. Hoe leuk is het dan ook dat ze op een paraplu staan?! Ook fijn dat de paraplu transparant is zodat je er doorheen kan kijken, niet alleen maar naar de vallende regen, maar ook of je niet toevallig tegen een boom aanloopt.

5. Herfstthee van Pickwick

Pickwick herfstthee €1,69

Pickwick herfstthee €1,69

Er is niets fijner dan na een wandeling heerlijk met een kopje thee opwarmen. Vaak drink ik gewoon een kruiden thee, of iets waar ik op dat moment zin in heb. Ik kwam per toeval deze herfstthee tegen en die lijkt me wel wat om te proberen. Er zit appel en kaneel in wat volgens Pickwick een heerlijke smaak heeft. Ik ga het in elk geval proberen.

6.  Pompoensoep

images-1

De herfst en pompoenen die zijn al eeuwenlang aan elkaar verbonden. Sier-pompoenen en kalebassen staan zo mooi op een herfsttafel in huis of voor de deur. Pompoenen worden massaal uitgehold zodat er een lichtje in kan. Veel mensen vergeten (of weten het niet) dat er heerlijke gerechten gemaakt kunnen worden van pompoen. Zo kan je er o.a. heerlijke ovenschotels en soep van maken. En het is helemaal niet moeilijk!

Dit waren mijn must-haves. Wat mag er bij jouw absoluut niet ontbreken in de herfst? En heb je wel eens pompoen op?

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge