2019 wat gaan we beleven?

Ruim een week later als gepland, maar onder het mom van liever te laat dan helemaal niet. Wil ik jullie allemaal nog een gelukkig nieuwjaar wensen en hopelijk komen al jullie dromen uit!

2019

2019 word voor ons een jaar vol veranderingen. Een jaar waarin we niet weten wat onze volgende bestemming word, waar we heen zullen reizen en waar we nieuwe mensen gaan ontmoeten. Zoals je misschien is opgevallen heb ik mijn intro een beetje veranderd op de site. Waar eerst stond dat er elke woensdag een nieuwe blog online zou komen heb ik nu even niks staan. Ik wil geen dingen beloven die ik niet kan nakomen, maar zodra er wat meer ritme in ons leven zit zal er ook weer een ritme inkomen met bloggen.

sneeuwpret met de kippen. 

Blogdoelen 2019

Tja daar ga ik weer. Ik wil typen dat ik in februari weer begin met één keer per week bloggen. Tegelijkertijd denk ik aan een termijn van 3 maanden om het weer op de rit te krijgen en dan zit er ergens in mijn hoofd nog dat stemmetje dat zegt; ”Hey, waar begin je aan? Weer dingen beloven terwijl je helemaal niet weet hoe het gaat lopen komend jaar.”
Dat stemmetje heeft waarschijnlijk gelijk dus ik kan beter niks beloven. Als we alles onder controle lijken te hebben, verandert het helemaal weer. Het lijkt net als leven met een baby/dreumes, net als je denkt een ritme te hebben verandert het weer.

Maar desalniettemin heb kan ik voor mijzelf wel een minimaal aantal blogposten proberen te halen. Minimaal één per week(maar misschien niet elke week) dus minstens 52 keer een blogpost te schrijven.

Instagram/ facebook

Dat is een iets makkelijkere opgave dan elke week een blog schrijven. Elke week één of twee foto’s delen is minder werk dan een hele blog schrijven. Dat had gekund was het niet zo dat mijn geliefde smartphone er definitief mee gestopt is :(.  En helemaal nu ik erachter ben gekomen dat ik via mijn laptop geen foto’s op Instagram kan plaatsen. Hopelijk heb ik snel een vervangende telefoon met voldoende geheugen om Apps te installeren.

Persoonlijk

Voor ons is 2019 op wat kleine plannen na nog een grote verrassing. Een heel avontuur kan ik wel zeggen. Waar zullen we onze plek vinden en wat zullen we allemaal gaan beleven? Wij weten het ook nog niet. Voorlopig geniet ik nog voor zolang het kan van ons huisje in Hongarije met alles wat erbij hoort. Nu kunnen we nog even uitgebreid koken en gebruik maken van de oven, want zodra we in de camper zitten is de plek die we hebben natuurlijk een stuk beperkter.

vlaamse reus, hongarije, konijn emigreren

Robijntje in winterwonderland.

mijlpalen

In 2019 zijn wij ook tien jaar samen! Op 1 maart 2009 kregen wij verkering en inmiddels zijn we alweer bijna tien jaar samen! Hoe en waar we het gaan vieren is nog een vraag. Misschien maken we er een klein feestje van met ons eigen gezin of vieren we het met wat leuke mensen om ons heen. Waarschijnlijk zijn we dan niet in Nederland, maar met 100% zekerheid kan ik dat niet zeggen.

Dit jaar worden de kinderen 5 en 2 jaar oud. Hoe we daar aanvulling aan gaan geven weten we ook nog niet. Toch denk ik eraan om sowieso Sjors zijn verjaardag in Nederland te vieren. Hij vond het maar raar dat er niemand op zijn verjaardag kwam afgelopen jaar. Met zijn verjaardag gaat officieel ook de Nederlandse leerplicht in. Voor ons zal er op dat moment nog niet veel gaan veranderen. Ik zal een aparte blog schrijven over onze manier van thuisonderwijs. We volgen namelijk niet de schoolboeken of leerprogramma’s van reguliere scholen.

Liefs Andrea

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge