Week 39, 40 en 41in foto’s

In deze week namen we afscheid van de wieg. Gek genoeg is dat best moeilijk aangezien ze er nauwelijks in lag. Het is wel weer een teken dat ze groter word. De tijd is voorbij gevlogen en raast maar door… Stop de tijd! Verder kocht en verkocht ik via mp kleding, aten we een pizza en maakte ik foto’s van isabella.

 

We holden een pompoen uit en helaas ben ik van het eindresultaat vergeten een foto van te maken. Het is leuk om te doen met de kinderen. Verder ben ik met de kinderen en mijn moeder naar de stad in Roosendaal geweest en hebben we daar een leuke dag gehad. Ze hadden daar hele leuke speeltoestellen in de stad. Dat zwarte waar Sjors op staat is een trampoline.

Deze week hadden we slecht nieuws en is een konijn bij mijn moeder overleden… rust zacht lieve roqbrune de hemel heeft er een sterretje bij.
Ook zagen een mooie regenboog en bezochten we de intratuin. De Intratuin is erg leuk als uitje. Mijn moeder woont er erg dichtbij en nu met de kerst is er genoeg te zien.

Woensdag vertrokken we nadat we naar pwutergym waren geweest richting Hongarije. Ik was zo moe dat Thijs vrijwel de hele tijd had gereden. Onderweg kwamen we vliegtuigen tegen en dat vond Sjors zoals altijd reuze interessant. Het liedje over de kabouters hoorde ik die week ervoor en ik vond hem erg leuk en zocht hem op op internet.

We sliepen in een motel net over de grens bij Hongarije waar we al vaker geweest waren. Het zal een uur of 12 zijn dat we er waren. De volgende ochtend ontbeten we heerlijk in het zonnetje. Het beloofde gelijk al een heerlijke dag te worden. Ik besloot dat het tijd was om mijn deel te rijden en vertrok vol goede moed richting de snelweg. Na een tijdje reden we op de binnendoorwegen en na al een hoop vrachtauto’s te hebben ingehaald werd ik het beu en liet Thijs rijden. Na een tussenstop bij de supermarkt arriveerden we na een lange reis eindelijk bij ons huis.

Al met al hadden we even drukke weken buiten de kinderen om.

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge