Spam je Blog!

Tijdens de kleine vrije minuten die ik als moeder van twee kindjes heb spit ik graag het internet door opzoek naar voor mij onbekende bloggers. Bij andere bloggers kwam ik de post ‘spam je blog’ tegen en besloot dat ik dat ook wel een keer kon doen en op deze manier weer nieuwe blogs kan ontdekken.

 

Spam je blog!

Alles mag in spam je blog. Zo mag je je link neerzetten van je site, blog of webshop , maar ook naar een socialmedia kanaal zodat ik(we) je kunnen volgen.  Ik bezoek sowieso elke link die je plaatst en wie weet schrijf ik binnenkort een leuke reactie en/of ga ik je volgen.

Liefs Andrea

 

 

14 gedachten over “Spam je Blog!

 1. Sylvia - alovelyadventure schreef:

  Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar ‘nieuwe’ leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in op dit moment Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Ik schrijf grotendeels over mama zijn in het buitenland. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
  https://instagram.com/a.lovelyadventure/

  Ps vandaag heb ik ook een spam je blog artikel. Kom je ook bij mij spammen

 2. Stephanie schreef:

  Ha wat leuk! Ik kwam net je reactie tegen bij de blog van Sylvia en besloot even een kijkje te nemen. Ik ben Stephanie en woon sinds dit voorjaar op het Franse platteland. Over deze ervaring en het moederschap blog ik op: http://www.laviedestephanie.nl. Ik kom pas net kijken in de blogwereld en vind het leuk om andere bloggers te volgen die ook het avontuur opzoeken in het buitenland!

 3. Xenia schreef:

  Wat super leuk! Ik zag je voorbij komen bij Sylvia en ik vind het super leuk om nieuwe blogs te ontdekken zo ook die van jou!

  Ik ben Xenia , moeder van 3 jongens en Remedial Teacher in het vvoortgezet onderwijs.

  Ik blog op http://www.lifebyxenia.nl over van alles en nog wat maar vooral over uitstapjes, vakanties, food en thee.

  It’s all about LOVE. HAPPINESS and ENJOY life!

  Leuk dat je dit doet

  groetjes Xenia

 4. Anniek schreef:

  Leuk om te mogen spammen en tegelijk ook zelf te ontdekken. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen op http://www.minimixtape.nl. Ik plaats er elke vrijdag een gratis printable – kleurplaat, wenskaart, poster, verjaardagsversiering, beloningskaart, van alles . Daarnaast schrijf ik over kids design en speelgoed. Leuk als je eens komt kijken/lezen/printen .

 5. La vie MamsElle schreef:

  Hey, bij het aflopen van FB ontdekte ik dit berichtje. Ik heb nog nooit mijn blog op Deze manier gepromoot maar dit is wel een super idee natuurlijk. Ik ben Ellen, mama van 2 engeltjes met een bengelgehalte. Ik blog nog net geen jaar over alles wat ons gezin nauw aan het hart ligt. Mijn eigen stekje op het web heet: http://www.laviemamselle.eu Ik bekijk gauw de blogs van jullie hier. Ben benieuwd naar al deze pareltjes.
  Liefs Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge