Kerst tag

In december kan natuurlijk een leuke kerst tag niet ontbreken. Ik had hem al voorbij zien komen bij verschillende bloggers en heb hem zelf ook even overgenomen. Ik vind kerst altijd een leuke en gezellige periode met mooi versierde huizen en een geurende kerstboom in huis. Dit jaar hebben we nog geen boom en ik weet niet of het wel handig is om er één te nemen. We gaan weg rond de kerst naar Hongarije toe. Wel heb ik samen met Sjors een kerststal gekregen en zijn we deze mooi aan het neerzetten. 

Wat is je favoriete kerstliedje?

All i want for cristmas, dit nr is al sinds mijn 14/15e mijn favoriete nummer. Ik ben niet de enige als ik YouTube kijk is het nummer maar liefst meer dan 360 miljoen keer bekeken.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik kan niet goed kiezen eigenlijk er zijn zoveel leuke films. Elk jaar kijken we naar home alone, Annie, Bad santa, the santa claus en films waarvan ik de namen niet precies van weet.

Wat staat er bovenaan op jou kerstverlangenlijstje?

Niks wat cadeautjes betreft. Daar doen wij niet aan. Ik vind het met kerst belangrijker om tijd te hebben voor elkaar en natuurlijk zijn we al flink verwend met sinterklaas. Wat mijn grootste kerstwens is dat iedereen gelukkig en gezond is. Gezond zijn is iets wat niet altijd vanzelf sprekend is voor vele mensen helaas.

Wat is jou favoriete make-up look voor de kerst?

Ik draag bijna nooit make-up, maar voor de feestdagen vind ik het altijd erg leuk om te tutten. Meestal draag ik gewoon mascara met een mooie kleur oogschaduw bijpassend bij mijn kleren. De kleur die ik meestal op doe is goudkleurig.

Wat draag je het liefst tijdens de kerst?

Een mooie elegante jurk met bijpassende hakjes (twee jaar terug dan haha, hakken heb ik vorig jaar niet kunnen dragen tijdens mijn zwangerschap).

Hoe ziet jou ideale kerst eruit?

Gezellig wakker worden met de kinderen en dan heerlijk lang uitgebreid brunchen aan tafel. Daarna een wandeling maken of een spelletjes spelen en in de middag op bezoek gaan bij familie en daar gezellig dineren.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Op dit moment heb ik helaas geen kerstboom in huis en weet ik ook niet of die er gaat komen. Ik verkies wel een echte boven een neppe. Een echte heeft een heerlijke geur en straalt zoveel gezelligheid uit. Wij haalden ze vroeger altijd vers van het land waar de paarden stonden. Weken van te voren hadden wij al een boom op het oog en reserveerden die voor de kerst.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Nu niks haha. Meestal sowieso zilveren en ik vind roze/ rose kleurige erg mooi en dan afgewisseld met sterren en rendieren.

Wat is jou favoriete kerstsnack?

Kerststol ben ik dol op! Net als kruidenboter en al het andere lekkers voor kerst. Dit jaar word het de eerste kerst dat we rekening moeten houden met glutenvrije producten voor mijn man. Waar we elk jaar heerlijk  breekbrood, beschuitjes als ontbijt aten is de keuze voor hem nu enorm beperkt. Ik ben benieuwt hoe dat zal gaan dit jaar.

Van welk kerstliedje worden jullie vrolijk van?

Liefs Andrea

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge