Fotodagboek week 49 – Spelen, bakken en op zoek naar een auto

Wat leuk dat je mijn fotodagboek van de afgelopen week komt bekijken. Deze week is het best druk geweest met o.a. sinterklaas en gingen we kijken voor een andere auto. Lees en kijk je mee?

Op maandag had ik zin om gekleurde rijst te maken. In eerste instantie dacht ik dat Sjors het niet zo heel erg interessant zou vinden, maar het tegendeel bewees dat hij het erg leuk vind! Ook mocht Sjors helemaal zelf een ei bakken voor ons. Wel onder toezicht van mij, maar hij heeft alles zelf gedaan (op het vuur aanzetten na dan). Eerst netjes de eitjes in een schaaltje gebroken en geklutst met een mini garde en daarna zelf in de pan gekiept.

Op dinsdag kwam sinterklaas langs op pakjes avond. Het is me niet gelukt om mooie foto’s te nemen omdat het licht erg slecht was en geen van de kinderen in de stemming was om op de foto te gaan. Ze hebben o.a. een uitbreidingsset voor de duplo trein, alie express vloertegels, STOER! nachtlamp, een mooi boek en nog wat dingen die ik ben vergeten haha.

De volgende ochtend was het peutergym en heeft hij zich lekker uit kunnen leven! De juf vroeg aan alle kindjes wat ze hadden gekregen en Sjors riep heel blij ‘pepernoten’! In de middag vertrokken Thijs, Isabella en ik naar wat bedrijven voor een andere auto te gaan kopen. We hadden net  een hoop spaargeld in de reparatie zitten en wilden eigenlijk een bad op pootjes kopen deze maand, maar dat ging helaas niet door. We zijn eerst naar Jet cars gereden en ja daar verkopen ze veel meut, maar soms kan je voor een prikkie een goede auto kopen dus we waagde het er toch op.

Helaas bleek dat deze keer niet zo te zijn en zijn we vertrokken naar een andere garage waar we na een proefrit er over eens waren dat het de Ford Focus zou worden.

Op donderdag brachten we onze heerlijk rijdende auto naar hun nieuwe eigenaren. Ik ga hem missen… Nadat we de auto hadden afgezet reden we naar de friettent toe en aten daar heerlijke ambachtelijke frietjes in schil. De frietjes waren heerlijk en helemaal niet vet ook was alles verpakt in gerecycled papier. Op vrijdag bakte ik samen met Sjors deze heerlijke broodjes. Allebei ons eigen schaaltje om te kneden en dus ook ons eigen brood.

Zaterdag speelde we met de treinrails en de trein. (Eigenlijk elke dag hij is er helemaal dol op). Ook gingen we voor de laatste keer naar action en aten een kapsalon in Bergen.  Ook knutselden we verder aan onze surprises. Ik had deze vrachtauto gemaakt, Sjors had een schoen geknutseld en Thijs een enorm pakket met een blik Hell energie vol met popcorn ( Bekend in Hongarije en is mijn broertje dol op, hij word er helemaal vervelend van haha.)

Op zondag viel de eerste sneeuw die helaas ook alweer snel weg regende. We hebben genoten van de surprises en zijn grandioos verwend.

Hoe was jou sinterklaas?

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge