Even een blog pauze

Omdat deze en komende maanden erg druk zijn met veel geregel en inpakken. Heb ik besloten om de maanden April en mei sowieso niet te bloggen en misschien de maand juni ook niet.

We zijn nu druk bezig met inpakken en verzamelen van alle benodigdheden nog even langs die die en die en dan dat nog even regelen. Helaas hebben we ook nog een begrafenis volgende week. En moet ik tussen alles door ook mijn EHBO leren en doornemen, want mijn examen staat maandag de 16e gepland.

Ik zal op Instagram en op Facebook zo nu en dan een foto zetten over wat we aan het doen zijn en de vorderingen van alles.

We hebben echt zin in ons avontuur en zijn benieuwd naar alles wat we gaan beleven.

Liefs Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge