Een foto op textielposter – Review studentendrukwerk

Toen ik een mail kreeg van studentendrukwerk binnen kreeg met de vraag of ik iets van hun webshop wilde testen hoefde ik niet lang na te denken. Dat de site studentendrukwerk.nl heet betekend niet dat ze alleen producten voor studenten verkopen. Ik zit al ruim 10 jaar niet meer op school en ze hebben zoveel meer dan alleen producten voor studenten. Ondanks dat het best moeilijk was om te kiezen uit alle foto producten kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat het een foto op textielposter zou worden.

Foto op textielposter

Nadat de keuze gemaakt was ging ik opzoek naar een leuke foto. Ik wilde graag een foto die niet te fel is, maar gewoon een rustige achtergrond heeft. Vraag mij niet waarom, maar op de een of andere manier vind ik dat beter bij een textielposter passen. Na veel zoekwerk vond ik de perfecte foto voor op de textielposter. En kon ik daarna gelijk beginnen met het uploaden van de foto.

Vanaf dat moment ging het een stuk sneller. Je kan een PDF bestand aanleveren of zelf in hun online programma aan de slag gaan net als ik. Daarin upload je heel eenvoudig je foto. Dan zie je gelijk hoe die eruit komt te zien als voorbeeld op de textielposter. Ik heb gekozen voor een A2 formaat.
Zoals je hieronder kan zien dat de randen aan de boven en onderkant donkerder zijn van kleur. Hier komen de latten overheen en kan je rekening mee houden met het uiteindelijke resultaat.

Yes, de post!

Op een dinsdag toen ik net vanuit de tuin naar binnen wilde lopen, zag ik de bezorger van PostNL naar onze deur lopen. Ik met mijn gedachten overal en nergens dacht dat die een pakketje voor de buren had en deed de deur open. Ik keek en zag dat het van studentendrukwerk.nl was. Yes! Mijn foto op textielposter is binnen!

Pakketjes uitpakken is minder makkelijk met een stel nieuwsgierige kinderen en man erbij haha. Gelukkig was de foto op textielposter goed verpakt en kon ik de kinderen overtuigen dat het toch echt niet iets voor hun was. Mijn eerste reactie was echt van ‘wow, wat mooi!’. En zelfs mijn man was erg enthousiast over de foto op textielposter.

De foto op textielposter zat goed en beschermd verpakt, zodat die niet kon beschadigen tijdens het vervoeren. De latten van de poster zitten er los bij en moet je er zelf nog aan doen. Dat is door de magneetjes die in de latten zitten geen enkel probleem om zelf te doen. Je bent er in een mum van tijd mee klaar.

Wil je zelf ook een foto op textielposter? Neem dan eens een kijkje op https://www.studentendrukwerk.nl/ Liever iets anders? Er is genoeg keuze en wat ook erg fijn is dat de producten goed betaalbaar zijn.

Liefs Andrea

Ps. *Dit artikel is in samenwerking met https://www.studentendrukwerk.nl/

Activity International - De wereld aan je voeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge