lang="nl-NL"> Samenwerken - Happymamalife
Site pictogram Happymamalife

Samenwerken

Voor tarieven en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail of het  contactformulier.

Mogelijkheden :

Barterdeals:

Bij een barterdeal vind de betaling plaats door middel van het toesturen van een product. Nadat ik het product getest heb schrijf ik een review over mijn bevindingen. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een winactie op te zetten. Ik ga alleen in op een barterdeal wanneer deze goed aansluit bij mij, mijn lezers en mijn blog. Ik zal nadat ik het product getest heb altijd mijn eerlijke mening geven. Valt dat wat wat negatiever uit dan gehoopt? Dan zal ik natuurlijk eerst met u contact opnemen om te overleggen voor ik het artikel online zet.

Gesponsorde post of advertorials

Een gesponsorde post is een artikel dat door mij is geschreven. Vaak gaat dit artikel over een website, product of een webshop, maar het kan ook een persoonlijk stuk zijn met daarin één of twee links verwerkt.

U kunt er ook voor kiezen om een artikel kant en klaar in te leveren. Ik lees deze goed door en redigeer hem eventueel in overleg.

Winacties

Het is mogelijk om een winactie/giveaway te plaatsen op www.happymamalife.nl. De winacties worden gedeeld op de Facebook pagina van happymamalife en in diverse groepen. De prijzen worden verstuurd door de adverteerder tenzij in overleg anders is besproken.

Banners

Een advertentie zal alleen geplaatst worden als het bij www.happymamalife.nl past. Een advertentie kan in de Sidebar geplaatst worden zodat het naast alle artikelen te lezen zal zijn.

 

Mobiele versie afsluiten