Over mij

Welkom,

Leuk dat je komt kijken wij erachter de blogpost zit.
Ik zal me even voorstellen.
Ik ben Andrea, 24 jaar oud en trotste moeder van ons zoontje Sjors(2014) en dochter Isabella (2017). Samen met mijn man heb ik vorig jaar een huis in Hongarije gekocht. We zijn hard aan het werk om ons huis op te knappen en kunnen dan ook niet wachten om er full time te gaan wonen.


Momemteel leven we half tussen Hongarije en Nederland in. Vorig jaar heb ik er drie maanden alleen met mijn zoontje gewoond, maar door mijn zwangerschap ben ik wedr half terug in Nederland terrecht gekomen. Nu reizen we samen heen en weer tussen het drukke Nederland en het rustige Hongarije tot we ons huis helemaal af hebben hoe wij het willen.

Bloggen
Toen ik een jaar of 14 was had ik al een eigen pagina bij een kindersite op het internet. Ik schreef er o.a. over mijn huisdieren over en vond het erg leuk om aan te werken. Als ik in de spullen die bij mijn moeder staan op zolder in kijk vind ik vele schriftjes vol gekalkt met verhalen en gedichten.
Ik geloof dat ik nu iets heb gevonden wat ik buiten mijn andere ontelbare hobby’s graag doe. Schrijven, niet een boek ( wie weet), maar gewoon een eigen blog waar ik alles op kwijt kan.

Op mijn blog zal je de meest uiteenlopende dingen vinden. Zo ben ik dol op DIY’s, koken, dingen uitproberen, paarden en andere dieren, lees ik graag, doe gekke dingen met mijn kinderen en loop ik veel op blote voeten. Ook klus ik graag en wil alles zelf doen een vloertje leggen draai ik mijn hand niet voor om. Ook aan auto’s sleutelen vind ik leuk. Tot Sjors werd geboren was ik bijna dagelijks in de garage te vinden.

Als je me beter leert kennen zul je merken dat ik zo een beetje dwars tegen de menigte in ga. Wel altijd met respect tegenover anderen en dat verwacht ik van hun dan ook.
Ik zal bijvoorbeeld schrijven over mijn kijk op opvoeden welke heel dicht in de buurt zit van natuurlijk ouderschap. Dit allemaal wel met mijn kijk erop.

Er zijn zoveel leuke dingen in het leven! Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren om gewoon te doen waar jij gelukkig van word!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

Liefs Andrea